radyo
radyo

ASAYİŞ

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU 25 KEZ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN CANİNİN İFADESİ KAN DONDURDU

Mersin'de 25 yerinden bıçaklanarak öldürülen 5 yaşındaki Suriyeli çocuğun 19 yaşındaki katili yakalandı. Katil ifadesinde, "Küçük çocuğu küfür ettiği için öldürdüm." dedi.

24 Eylül 2017 Saat: 19:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.732 kez okunmuştur

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU 25 KEZ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN CANİNİN İFADESİ KAN DONDURDU
5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU 25 KEZ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN CANİNİN İFADESİ KAN DONDURDU

Suriye'deki iç savaştan kaçarak 3 yıl önce  Kızkalesi'ne geldiği belirlenen ailenin en küçük çocuğu olan Muhammed Hacderviş, 18  Eylül pazartesi akşamı evine dönmedi. Bunun üzerine annesi Ranya Hacderviş ve diğer yakınları çocuğun bulunması için çevrede aramaya çıktı. Ancak, Suriyeli ailenin gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdüğü arama çalışmalarından sonuç alınamadı.  Sabah  Kızkalesi sahil kesimindeki duşakabinde küçük çocuğun cesedi bulundu. Yapılan otopside 25 yerinden bıçaklandığı belirlenen küçük çocuğun cenazesi  Mersin'de toprağa verildi.

200 KAMERA KAYDI İNCELENDİ

Katil ve katillerin bulunması için harekete geçen  Emniyet Müdürlüğü'nün oluşturduğu ekip  Kızkalesi'nde geniş çaplı soruşturma başlattı. Ekip, çok sayıda kişinin ifadesine başvururken, yaklaşık 200 işyerinin güvenlik kamera kayıtlarına el konuldu, Mobese kayıtları ile incelemeye alındı. 18  Eylül'de saat 20.59'da küçük Muhammed'in elindeki su şişeleri ile çevresine gülücükler dağıtarak dolaştığı görüntülerinin bir işyerinin güvenlik kamerası ile kaydedildiği ortaya çıktı. Süren soruşturma kapsamında iddiaya göre çocuğun en son yanında görülen ve elini tutarak yürüdüğü belirlenen Alican K., katil zanlısı olarak dün akşam saatlerinde merkez  Mezitli İlçesi'ndeki bir evde gözaltına alındı.

 

 

 

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ: KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM

Erdemli İlçe  Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Alican K., iddiaya göre verdiği ifadesinde cinayeti itiraf etti. Alican K, verdiği ifadesinde, küçük Muhammet Derviş'in kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü öne sürdü. Katil zanlısı Alican K., bu sabah sevk edildiği  Erdemli Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine konuldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑