radyo
radyo

EKONOMİ

7 metrelik istinat duvarı otomobilin üzerine çöktü

Başiskele’de etkisi arttıran sağanak nedeniyle 7 metre yüksekliğindeki istinat duvarı bir otomobilin üstüne yıkıldı. Göçük nedeniyle apartman sakinleri tahliye edildi.

30 Aralık 2016 Saat: 11:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.799 kez okunmuştur

7 metrelik istinat duvarı otomobilin üzerine çöktü
7 metrelik istinat duvarı otomobilin üzerine çöktü

Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Turgutlu Sokakta bulunan istinat duvarı ve duvarın üzerindeki berton elektrik direği gün boyu devam eden sağanak yağmur nedeniyle çöktü.  Yaklaşık 7 metre yüksekliğindeki istinat duvarı park halindeki 34 GB 7806 plakalı otomobilin üstüne yıkılırken devrilen elektrik direği ise bir sitedeki binanın önüne devrildi. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler ilk olarak göçük riskine karşı çevre apartmanlarda oturan vatandaşları tahliye etti.

 

Mahalleye elektrik verilemedi

Tahliye işlemlerinin ardından ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alırken Turgutlu Sokak araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Nihat Karaaslaner, “Sabah saatlerindeki itibaren yağan yoğun karın, sulu yağmasından dolayı 7 metre yüksekliğindeki duvarda çökme meydana geldi. Herhangi bir can kaybımız yok. İstinat duvarı yüksek ama sağlıklı yapılmadığından dolayı bu olayı olduğunu görüyoruz” dedi. Çöken istinat duvarındaki elektrik direğinin devrilmesi nedeniyle mahalleye bir müddet elektrik verilemedi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑