radyo
radyo

SİYASET

AK PARTİ İÇERİSİNDE KARMAŞIK İLİŞKİLER, KARMAŞIK İŞE YERLEŞTİRMELER, KİM BU SAMET TOPAL?

Ak Parti'de çeşitli görevlerde bulunanlar, iktidarın verdiği güçle birlikte yüksek maaşlarla, kamu kurumlarına Müdür ve Müdür Yardımcısı olarak atanıyorlar. Ancak, bir süre sonra bulundukları yeri sindiremeyip farklı açıklamalar ve davranışlarda bulunabiliyorlar.

12 Temmuz 2017 Saat: 15:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.721 kez okunmuştur

AK PARTİ İÇERİSİNDE KARMAŞIK İLİŞKİLER, KARMAŞIK İŞE YERLEŞTİRMELER, KİM BU SAMET TOPAL?
AK PARTİ İÇERİSİNDE KARMAŞIK İLİŞKİLER, KARMAŞIK İŞE YERLEŞTİRMELER, KİM BU SAMET TOPAL?

Ak Parti içerisinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan ve Şevki Yılmaz, gibi, eski İl Başkanları gibi, Bakan, Milletvekili gibi tanıdıkları olanlar Kamu Kuruluşlarına tepeden inme atanbiliyorlar.

Bunlardan birisi de Seka Devlet Hastanesinde Hasta Otelciliği adındaki bölümün müdürü olan Samet Topal.

Bu arkadaş, Ak Parti içerisinde öylesine büyük rahatsızlıklar vermeye başlamış ki, en son yaptığı sosyal medya paylaşımları büyük rahatsızlık yaratmış.

Verdiği sıkıntı nedeniyle, görevden uzaklaştırılması planlanan Samet Topal, Ak Parti üst düzey yöneticilerine, hastane üst düzey yöneticilerine gider yapmış.

Facebook hesabından aşağıdaki yazıyı paylaşmış.

Sanki sağlık alanında çığır açmış gibi, sanki yurt dışında sağlık otelciliği eğitimi almış, yüksek lisanslar yapmış gibi, Ak Parti içerisinde yaptığı işleri backround olarak sıralamış. Üstüne müdürlüğümü alabilirsiniz ama geçmişteki parti hizmetlerimi elimden alamazsınız gibi tam facebook fenomeni cümleleri kurmuş.

Neresinden bakarsanız bakın, ülkemizin siyaset anlamında nasıl kullanıldığının bir göstergesi olan bu durumun düzelebilme ihtimali de yok gibi. 

Her gelen iktidar, kamu kurumlarına kendi yandaşlarını yerleştirirse, SAMET TOPAL gibi tipler, önüne gelene gider yaparlar.

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
hasan 02.12.2018 16:23
Sen bile siteden de haber yapabiliyorsan bu kişiyi,demeki birşeylri başarmış.Onlarca isim var bu şekilde açıklama yapan,neden samet topal?
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑