radyo
radyo

SİYASET

AK PARTİ İL BAŞKANI; CHP ÇÖPLÜĞE GİDİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Bülent Tezcan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında, “Diktatör ve faşist” ifadelerini kullanması üzerine Ceyhan, “CHP, lideriyle birlikte siyasi çöplüğe doğru yol alıyor" dedi.

2 Kasım 2017 Saat: 08:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 971 kez okunmuştur

AK PARTİ İL BAŞKANI; CHP ÇÖPLÜĞE GİDİYOR
AK PARTİ İL BAŞKANI; CHP ÇÖPLÜĞE GİDİYOR

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Kızılay Haftası dolayısıyla kan bağışında bulunduktan sonra basın mensuplarına gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ceyhan İYİ Parti’nin il başkanları masasına dahil olup olamayacağı konusunda, “Her konuda masa adına bireysel açıklama yapmak doğru değil. Önce bir süreci görelim. Parti seçime girsin, milletin takdirini kazansın. Konu ondan sonra değerlendirilir. Yarından akşama bir şey söylemek doğru değil. Şu anda masada 7 il başkanıyız. Kriterlerimiz var. Ülkenin sorunlarını çözmeye yönelik partilerin bakış açısını önemsiyoruz. 7 il başkanı olarak bu konuda uyumluyuz. Önemli olan nezakettir” dedi.

 

CHP ASIL AYNAYA BAKSIN

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Bülent Tezcan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında, “Diktatör ve faşist” ifadelerini kullanması üzerine Ceyhan, “Herhalde Tekirdağ’a giden içtiği sudan mıdır nedir garip haller alıyor. Yakışıksız söylemlerde bulunuldu. Parti sözcüsü genel başkanımız hakkında akla hayale gelmeyecek nezaketsiz açıklamalar yapmıştır. Bu sözleri kendisine aynen iade ediyoruz. CHP iktidara gelemedikçe ve halka inemedikçe galiz cümlelerle bir yere geleceğini sanıyor. Ancak söyledikleriyle dibe doğru gidiyor. CHP, lideriyle birlikte siyasi çöplüğe doğru yol alıyor. Bu doğru bir siyaset değildir. Diktatör ve faşist kelimeleri olsa olsa FETÖ’nün söylemleriyle örtüşür. Bu kimseye fayda sağlamaz. Faşist görmek istiyorlarsa aynaya baksınlar” değerlendirmesinde bulundu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑