radyo
radyo

SİYASET

AK Partili Yönetici SEDAŞ'ın Vurdumduymazlığına İsyan Etti

AK Parti eski İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı İzmit İlçe yöneticisi Muharrem Tutuş da SEDAŞ'ın vurdumduymazlığına isyan etmiş

14 Aralık 2016 Saat: 20:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.487 kez okunmuştur

AK Partili Yönetici SEDAŞ'ın Vurdumduymazlığına İsyan Etti
AK Partili Yönetici SEDAŞ'ın Vurdumduymazlığına İsyan Etti

AK Parti'nin bu kente attıpı en büyük kazık elektrik kurumunu SEDAŞ'a satması. Yıllardır SEDAŞ Kocaeli halkına işkence yapıyor. AK Partili politikacılar bile artık isyan eder hale geldi. Çünkü aklın yolu bir. Havaların soğumasını fırsat bilen SEDAŞ insanları yorgan battaniyeye esir etti. Günlerdir İzmit merkezinde binlerce insan elektrik kesintisi yüzünden mağdur oldu. Evlerinde doğalgaz yakan binlerce aile perişan. Bir yönetici çıkıptan açıklama yapmıyor. Tıplı yıllardır SEDAŞ'a ses çıkarmadıkları gibi. SEDAŞ ilimizde ki AK Partililerden aldığı gücü hoyratça kullanmayı sürdürüyor. 21.yüzyıl'da Avrupa kenti olarak Türkiye'ye servis edilen İzmit karda kıyamette elektriksiz, doğalgazsız kalıyor. 
 
'YATALAK KURUM'

Dün AK Parti eski İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı İzmit İlçe yöneticisi Muharrem Tutuş bile isyan etmiş. SEDAŞ'ın bu vurdumduymazlığına isyan bayrağı açtı desek yeridir. Tutuş kendisine ait sosyal medya hesabından ver yansın ederek, ''Yatırım yapma şartı ile özelleşen bu yatalak kurumun tepesine ne zaman çökeceğiz? Yazıklar olsun sana #sedaş' demiş. Daha biz ne diyelim.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑