radyo
radyo

EKONOMİ

AK PARTİ'NİN KURUCULARINDANDI ARACINDA ÖLÜ BULUNDU

Hizmet-İş Kocaeli eski Şube Başkanı İrfan Gün’ün ağabeyi ve AKP kurucularından ve istişare kurulu üyesi Hasan Gün, Durhasan Köyü yolu üzerinde aracında ölü olarak bulundu.

12 Şubat 2018 Saat: 09:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 876 kez okunmuştur

AK PARTİ'NİN KURUCULARINDANDI ARACINDA ÖLÜ BULUNDU
AK PARTİ'NİN KURUCULARINDANDI ARACINDA ÖLÜ BULUNDU

İzmit Yenişehir Mahallesi Kalemcioğlu Sokak adresinde ikamet eden, AKP kurucularından ve istişare kurulu üyesi Hasan Gün (58), Durhasan Köy yolu üzerinde, yol kenarında park edilmiş aracı içinde hareketsiz bir şekilde bulundu. Kendisini fark eden vatandaşların haber vermesi ile olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Hasan Gün’ün yaşamını yitirdiği tespit edildi. Hasan Gün’ün cenazesi otopsi işlemleri için Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Hasan Gün’ün kalp rahatsızlığı bulunduğu ve geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öne sürüldü.

Hizmet-İş Kocaeli eski Şube Başkanı İrfan Gün’ün ağabeyi olan evli ve 4 çocuk babası TÜPRAŞ emeklisi Hasan Gün’ün cenazesi Hasanağa Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑