radyo
radyo

SİYASET

AKAR; 'MİLLETİN HAYIRI İÇİN HAYIR'

Referandum çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Kocaeli örgütü sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

15 Mart 2017 Saat: 15:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.005 kez okunmuştur

AKAR; 'MİLLETİN HAYIRI İÇİN HAYIR'
AKAR; 'MİLLETİN HAYIRI İÇİN HAYIR'

Önceki gün Gölcük ve Derince de dernek ziyaretleri yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, ‘ Türkiye’nin sistem problemi olmadığını belirterek enerjimizi vatandaşın problemlerini çözmek için kullanmalıyız.’ dedi.

 

MİLLET İRADESİ BİR KİŞİNİN ELİNDE OLAMAZ

Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve ilçe yönetimi ile birlikte Kastamonulular, Trakyalılar, Konyalılar ve Kafkaslılar Derneklerini ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yapılmak istenen Anayasa değişikliğine ilişkin vatandaşlara bilgi verdi. Akar yaptığı konuşmada  ‘’ Bir kişi düşünün ki yasa çıkarıyor, bütçe hazırlıyor, kamu kurum ve kuruluşlarını kurma, lavetme yetkisi bulunuyor, bütün kamu çalışanlarını atayabiliyor, yargının tepe noktasını elinde bulunduruyor ve bu kişi aynı zamanda hem partiyi hem ülkeyi yönetiyor. Bunca güç, yetki, sorumluluk tek kişide toplanıyor. Bu kişiyi denetleyecek tek bir fren mekanizması da bulunmuyor. 16 Nisan da Anayasa değişikliğini kabul etmezsek, Türkiye’de sistem değişmeyecek. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis görevinin başında olacak. Bildiğimiz yoldan, demokrasinin yolundan çözüm bulalım, ülkemizi bu puslu günlerden yine hep birlikte çıkaralım diyoruz.’ dedi.

 

NE İSTEDİLER DE OLMADI

Derince de Artvinliler Derneği üyeleriyle bir araya gelen Akar, AKP’nin 15 yıldır tek başına iktidar olduğunu belirterek ‘ 15 yıldır iktidardalar, terörü bitirdiler de kim engel oldu? Tam tersine CHP olarak şunu söyledik: Terörü bitirecekseniz neyi isterseniz getirin, her türlü desteği vereceğiz. dedik, efendim istikrar olurmuş evet denirse, Ne istikrarı? Ekonomi sizde, bakanlar sizde, valiler sizde. Merkez Bankası size bağlı, Hazine size bağlı. Yani siz ekonomide istikrar getirdiniz, işsizliği önlediniz de buna biz mi karşı çıktık. Bugün Evet için gerekçesi, söyleyeceği hiçbir şeyi olmayanlar aynı masalları anlatmaya devam ediyor. Ancak halkımız bu masallara en güzel cevabı 16 Nisan da verecektir’ dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑