radyo
radyo

SİYASET

Akşener'den 'Eşitlenen Türkiye' için kalkınma hamlesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Eşitlenen Türkiye" teması ile İYİ Kalkınma Kongresi’ne başladıklarını belirterek, ekonomiye ilişkin çözümleri bu kongrelerde paylaşacaklarını ifade etti. İSTANBUL (İGFA) - İYİ Parti Genel...

24 Aralık 2021 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 361 kez okunmuştur

Akşener'den 'Eşitlenen Türkiye' için kalkınma hamlesi
Akşener'den 'Eşitlenen Türkiye' için kalkınma hamlesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Eşitlenen Türkiye" teması ile İYİ Kalkınma Kongresi’ne başladıklarını belirterek, ekonomiye ilişkin çözümleri bu kongrelerde paylaşacaklarını ifade etti.

İSTANBUL (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da partisinin düzenlediği Kalkınma Kongresi açılışında konuştu.

Türkiye'deki işsizliğe isyan ederek 'AKP görmezden geliyor' diyen Genel Başkan Akşener 'insanlık suçu işleniyor' dedi.

İktidarı eleştirerek başladığı konuşmasında Türkiye'nin uzun zamandır ciddiyetsizliğin ve liyakatsizliğin bayraktarlığını üstlenmiş bir iktidar tarafından yönetildiğini öne süren Akşener, "Bu abuk zihniyetin milletimize yaşattıklarına maalesef şahit oluyoruz. Adeta her gün sınanıyoruz, Allah yardımcımız olsun. Olan devletimizin itibarına, memleketimizin kaynaklarına oluyor. Bu düzene dur demek için yoksullukta değil zenginlikte eşitlenen zengin mutlu ve huzurlu bir Türkiye hayalimizi gerçekleştirmek için önemli bir adım atıyoruz” dedi.

Derin yoksullukla mücadele kapsamında şimdiye kadar 2 proje hazırladıklarını anlatan Akşener, "Rüzgar gülüydü çocuklara kahvaltı verilen ilk proje. İkinci proje ise 16-18 yaşındaki tüm gençerimize aylık bin lira destek sağlamayı planladığımız projeydi. Gelir eşitsizliği arttı. Gençlerimiz ümitsiz. Demokrasi profilinden hızla çıkıyoruz. Yeni adımlar atmak istemiyor. İktidar genç işsizliği, eğitimsizliği görmezden geliyor... AK Parti çapsızlığı ile bütün bunlara kayıtsız kalıyor. Biz bunlara kayıtsız kalmayacağız" diye konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=zKYEZ2fwbOQ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑