radyo
radyo

SİYASET

AKP KOCAELİ İL BAŞKANI; 'Tek mağdur AKP'li vekillerdir'

TBMM’de yaşanan olaylara değinen AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan yaşanan olayların tek mağdurunun AK Parti Milletvekilleri olduğunu belirterek CHP’lileri vandallıkla suçladı

12 Ocak 2017 Saat: 12:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.199 kez okunmuştur

AKP KOCAELİ İL BAŞKANI; 'Tek mağdur AKP'li vekillerdir'
AKP KOCAELİ İL BAŞKANI; 'Tek mağdur AKP'li vekillerdir'

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan her Perşembe düzenlenen STK ziyaretleri kapsamında kentimizin en faal STK’larından olan Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri ile Antikkapı Restoran’da bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarete İl Başkanı Ceyhan’ın yanı sıra Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Sözcüsü Şahin Yaşlık ve STK başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasın da Dönem Sözcüsü Şahin Yaşlık konuşmasında İl Başkanı Ceyhan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

 

‘DİĞER PARTİLERİ DE BEKLİYORUZ’

Teşekkül sözcüsü Şahin Yaşlık konuşmasında, “Biz ülkemizde yaşanan terör olaylarını Gönüllü Kültür Teşekkülleri olarak kınıyor, bu tür olayların ülkemizde bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Öte yandan bizler tüm siyasi partilerin ziyaretlerine açığız. Biz istiyoruz ki sadece Ak Parti değil diğer siyasi partilerle de bir araya gelip kentimiz ve ülkemiz adına çözüm üretmek istiyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yaşlık’ın ardından konuşmasına başlayan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Öncelikle şahin beyin şahsında Gönüllü Kültür Teşekkülleri’ne teşekkür ederim. 40 tane STK’dan oluşan bu Teşekküllün çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Bugün gecikmiş olan bir ziyareti gerçekleştiriyoruz. Ak Parti il başkanlığı olarak her Perşembe yapmaya gayret ettiğimiz programlar kapsamında bugün buradayız. Ben partim ve şahsım adına özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde göstermiş olduğunuz duruş sebebiyle sizlere teşekkür ederim. Bu anlamda geçtiğimiz ay içerisinde teröre karşı yürüyüş düzenlediğiniz içinde sizlere minnettarım. Orada olan ve olmayanlar adına konuşacak olursam; o gün yürüyenler farklı görüşlerde olsalar bile mesele vatan olduğunda Türkiye’nin nasıl bir birlik içinde olduğunu göstermiştir” diye konuştu.

img_1295.jpg

‘TEK İŞLERİ ÜLKEYİ KAOSA SÜRÜKLEMEK’

Konuşmasında “Türkiye bir istiklal ve istikbal mücadele veriyor” sözlerini kullanan Ceyhan, “Bu mücadele artık Türkiye için ya var olma ya da kazanımlarını kaybetme mücadelesidir. Bizler il başkanlığı olarak mücadelemizi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Geçtiğimiz gün TBMM’de yaşanan olaylara da değinen Ceyhan, “2001’den bu yana bizler sivil Anayasa istediğimizi dile getiriyoruz. Herkes sivil anayasa diyor ama bu konuda en samimi olan yine Ak Parti olmuştur. Her masaya oturulduğunda ‘Küstüm oynamıyorum’ diyenleri Türkiye halkı unutmadı. Bu minvalde o gün başarılamayanı bugün MHP’nin de desteği ile başarma gayreti içerisindeyiz. Tabloya baktığınızda CHP 15 yıldır bu ülkenin önüne bir anayasa önerisi koymadı. 15 yıldır hiçbir önerisi olmayan CHP’nin tek işi ülkeyi kaosa sürüklemektir” dedi.

 

‘MİLLETİMİZE HESAP VERECEKLER’

“Milletin mekanı olan mecliste yapılan bu muameleleri milletimiz asla unutmayacak” diyen Ceyhan, “CHP’liler sanıyor ki iyi bir şey yapıyorlar. Ama iyi bir şey yapmıyorlar. Varsa bir derdiniz hayır dersiniz. Ama 330 oy alan bir yasada da ses çıkarmamak ve milletin kararını beklemek gerekir. CHP’li milletvekillerinin yaptıklarını milletimiz soracak. 340 milletvekilinin desteği ile görünen bir yol var. Demokrasi havariliği yapan CHP’lilerin yapmış olduğu vandallığın hesabını milletimiz soracaktır” sözlerini kullandı.

‘MİLLET DEĞİŞTİĞİNİ GÖSTERDİ’

İl Başkanı Ceyhan, “O kadar çok terör örgütü ile mücadele ederken bir de CHP’nin meclisteki terörü ile uğraşmak istemiyoruz. Ben, inanıyorum ki bu anayasa değişikliği yüzde 60-65 bir destekle hayata geçecek. Millet değişti. Millet 15 Temmuz’da nasıl değiştiğini göstermiştir. CHP’liler bunu iyi görmelidir. Belki meclisteki kargaşalar canımızı sıkacak ama bu iş bittiğinde çok daha güzel günler göreceğimize inanıyorum” dedi.

img_1304.jpg

‘TEK MAĞDUR AK PARTİ’

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e TBMM’de yapılan oy kullanma işlemi sırasında yapılan saldırıyı da değerlendiren Ceyhan “Orada Fatma Hanım’a yapılanı desteklemiyorum. Ama o gün yaşanan olayların tek mağduru Ak Parti’dir. Biz asla CHP’liler gösterdiği vandallığa müsaade etmeyeceğiz. Yarın belki kürsüyü işgal edecekler belki koltukları yerinden sökecekler ama biz onların bu hareketlerine izin vermeyeceğiz. Yaşanan olaylara baktığımızda bizim vekillerimizin bacağını ısırmak mı dersiniz, burun kırmamı dersiniz ne ararsanız var. Bunun adı vandallıktır milletimiz CHP’nin bu yaptıklarını asla unutmayacak” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑