radyo
radyo

SİYASET

AKP'li başkan istifa etti!

AKP Kandıra teşkilatı bu istifayı konuşuyor. AKParti Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Çelik, görevinden istifa etti.

7 Aralık 2016 Saat: 13:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.304 kez okunmuştur

AKP'li başkan istifa etti!
AKP'li başkan istifa etti!

AKP Kocaeli’nde en çok oyu aldığı ilçelerden biri olan Kandıra’da bugün Ak Parti teşkilatları beklenmedik istifayı konuşuyor. Kandıra İlçe teşkilatının kadınları emanet ettiği isim AKP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Çelik, görevinden istifa etti. AKP Kandıra kulislerine göre bu istifanın en büyük nedeni Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Çelik’in partisi adına istek ve taleplerinin bir türlü gerçekleştirilmemesi olduğu konuşuluyor.

 

 

İLÇE BAŞKANI İSTİFAYI KABUL ETTİ

AKP Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, öncülüğünde toplanan haftalık toplantıda Nilüfer Çelik, istifa dilekçesini yönetime sundu. Yönetim içerisinde yapılan istişare ile Nilüfer Çelik’in istifası kabul edildi. Yaşadığı sorunları anlatmak için Çelik, son olarak AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile görüşecek. Bu görüşmenin ardından ne olacağı ise merak konusu. İl Başkanı Ceyhan’ın da bu süreçte kararı ilçe yönetimine bırakılacağı konuşuluyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑