radyo
radyo

EKONOMİ

ALIŞMAK BİR HAFTA SÜRECEKMİŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, "Yeni güzergahlara alışmak biraz zaman alacak. 1 haftaya kadar rutine dönülür" dedi.

12 Haziran 2017 Saat: 11:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.032 kez okunmuştur

ALIŞMAK BİR HAFTA SÜRECEKMİŞ
ALIŞMAK BİR HAFTA SÜRECEKMİŞ

Tramvayın bitmesi sonrasında KBB tarafından kent trafiğinde değişikliklere gidildi. Özellikle şehir merkezinde yapılan düzenlemenin sonucu herkes tarafından bekleniyordu. Yapılan düzenleme sonrasında KBB Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ve ekibi sabahın erken saatlerinden itibaren şehir merkezinde inceleme yaparak sorun olup olmadığını gördüler.

ters-yone-girdi-(600-x-400).jpg

IŞIK KONULACAK

Yaptığı inceleme sonrasında açıklama yapan KBB Genel Sekreteri Tahir Büyükakın “Her yeri gezdim. Görünen eski alışkanlıkların değişmesi gerekiyor. Leyla Atakan Caddesi’nin Meslek Lisesi kavşağına ışıklandırma koyacağız. Bu akşam konulacaktır. Işıksız geçebilirmiyiz diye düşündük. Birkaç yere de plastik dubalardan çakacağız” dedi.

inceleme-yapti-(600-x-400).jpg

AKŞAM SINAVI ÖNEMLİDİR

Alışana kadar bu durum devam edecek diyen Büyükakın “Sistem kalıcıdır. Gece 04.00’den bu yana ekibimizle birlikte izliyoruz. 07.00 itibariyle trafik aktif bir şekilde başladı. 07.30’dan sonra artmaya başladık. Biz şuanda yoğun saatleri bitirdik. 07.30-09.30 arasında bir şey olmadı. Şimdi bir de akşam saatlerinde denetim yapılacak. O saatte duruma bakacağız. 17.00 sonrasında bakacağız. Sabah sınavı geçildi. Akşam sınavı önemlidir. Ancak halen daha Hürriyet Caddesi kullanılmıyor. Bilinmediği için kullanılmıyor. Kullanılmaya başlandıkça daha rahat edilecektir” açıklamasında bulundu.

buyukakin-inceleme-yapti-(600-x-400).jpg

PARKLANMA SORUNU

Merkez Bankası yanından D-100’e bağlantı daha bilinmiyor diyen Büyükakın “Hazır olduğumuz zaman tramvay devreye alınacaktır. Bugün tramvayı da devreye alsaydık iyicene karışık olurdu. Önce trafiği başlatarak tramvayı beklenmekle doğru yapmışız. Cumhuriyet Caddesi’nden Leyla Atakan’a dönen noktada bulunan börekçilerde kişi aracını durduruyor. Börek alıyor sonra tekrar arabaya biniyor. Parklanma noktasında zabıta tarafından uyarı yapılacaktır. Bunun yanı sıra polis tarafından ceza yazılacaktır” ifadelerini kullandı.

 

EDS KURULACAKTIR

EDS sistemi kurulacaktır diyen Genel Sekreter Büyükakın “Şehir merkezine EDS kurulacaktır cezalar kesilecektir. Başka bir çaresi kalmamıştır. EDS’nin kurulumunda bakanlık tarafından tuzaklar yasaklanmıştır. Emniyet Genel Müdürlüğü ile protokol imzalanarak onların genelgelerine uygun olarak EDS sistemi kurulacaktır. Tuzaklara müsaade edilmiyor. Şehir içerisinde hatalı parklanmalar EDS sistemi ile tespit edilecektir” dedi. 

bakti-(600-x-400).jpg

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑