radyo
radyo

EKONOMİ

ALIŞVERİŞ YAPAR GİBİ NALBUR SOYDULAR

Gebze'de bir hırdavatçı dükkanına girip 300 bin TL değerinde matkap ve beton delici çalan hırsızlardan üçüncüsü de yakayı ele verdi.

20 Aralık 2017 Saat: 09:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.329 kez okunmuştur

ALIŞVERİŞ YAPAR GİBİ NALBUR SOYDULAR
ALIŞVERİŞ YAPAR GİBİ NALBUR SOYDULAR

Gebze ilçesinde bir hırdavatçı ile Çayırova ilçesinde bir halı mağazasında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda Şüphelilerin kullandığı araç, iş yerlerine ait güvenlik kameraları ve çevrede bulunan MOBESE kameraları sayesinde tespit edildi.

Polisin başarılı takibi sonucu, olaydan 2 hafta sonra O.Ç. isimli şüpheli yakalanırken geçtiğimiz Ağustos ayında ise olaya karıştığı belirlenen İ.K. isimli diğer şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan her iki şüpheli de tutuklanmıştı. Olayda firari olarak aranan S.Ö. (38) ise Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin Nisan ayında girdiği hırdavatçıdan 300 bin lira değerinde malzeme, halıcıdan ise 10 bin liralık overlok makinesi çaldıkları öne sürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli S.Ö., Gebze Adliyesine sevk edildi.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑