radyo
radyo

SPOR

ALTAY: 1 - KOCAELİSPOR: 1

Kocaelispor, zorlu Altay deplasmanından 1 puan ile döndü. Oğuzhan’ın penaltıdan golüne uzatma anlarında Halil ile karşılık geldi.

19 Mart 2017 Saat: 19:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.030 kez okunmuştur

ALTAY: 1 - KOCAELİSPOR: 1
ALTAY: 1 - KOCAELİSPOR: 1

 

İLK YARIDA GOL YOK

Kocaelispor 29. maçında Altay ile deplasmanda karşılaştı. Yeşil Siyahlıların çok sevilen taraftarı Serhat Boz’un vefatı ile adeta yıkılan Kocaelispor’da çok önemli 4 futbolcu Mesut, Sinan, Ali Keten ve Kaptan Hamza forma giyemedi. Ancak sahaya çıkan tüm futbolcular İzmir’de canını dişine takarak mücadele etti. İlk yarıda iki takımın da karşılıklı atakları gol getirmedi.

 

SON DAKİKADA YEDİK

İkinci yarıda inanılmaz bir heyecan yaşandı. 63’te Kadir Öge’nin ceza sahası içinden soldan ortasında, Altaylı savunma oyuncusunun eline çarpan top Kocaelispor’a penaltı kazandırdı. Skor 1-0’ken Kocaelispor 3 kez rakibi eksik yakaladı ancak son vuruşlar bir türlü etkili olmadı. 90+1. dakikada sol kanattan gelişen atakta yakın mesafeden topu ağlara gönderen Halil Yılmaz skora dengeyi getirdi.

 

GALİBİYET KAÇTI!

Uzatma anlarında Oğuzhan ceza sahası içinde yerde kaldı, Hakem Ramazan Keleş devam kararı verdi. Altay’ın baskılı olduğu son bölümde iki takıtim da başka gol bulamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Morali bozuk, önemli oyuncularından eksik bir kadro ile mücadele eden Yeşil Siyahlılar uzatma anlarında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken, alınan bir puanı vefat eden Kocaelisporlu taraftar Serhat Boz’a armağan etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑