radyo
radyo

SİYASET

ANKARA'DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN DEV HİZMET

Ankara'da Melih Gökçek'in halefi Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediyeye ve belediye şirketlerine ait otoparkların gün boyunca 1 TL olacağını açıkladı.

12 Mart 2018 Saat: 21:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 997 kez okunmuştur

ANKARA'DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN DEV HİZMET
ANKARA'DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN DEV HİZMET

Ankara'da belediyeye ait otoparkların 24 saat kullanım ücretinin 1 TL olmasını öngören karar Belediye Meclisi'nde onaylandı.

OTOPARKLAR İLK 1 SAAT ÜCRETSİZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediyeye ve belediye şirketlerine ait bütün otoparkların 1 saate kadar ücretsiz olacağını, 1 saatten sonra da 24 saat boyunca 1 TL olacağını açıklamıştı.

"24 SAAT BOYUNCA 1 TL OLACAK"

Tuna, Nallıhan'da ilçe esnafını ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın otopark alışkanlığını geliştirmek ve trafik akışını daha sağlıklı bir hale getirmek maksadıyla otopark ücretlerinde indirim yaptık. Belediyeye ve belediye şirketlerine ait bütün otoparklar 1 saate kadar ücretsiz olacak. 1 saatten sonra da 24 saat boyunca 1 TL olacak." demişti.

BELEDİYE MECLİSİ ONAY VERDİ

"Otoparklarda ilk 1 saat ücretsiz, 1 saatten sonraki 24 saatlik kullanım 1 TL" başlıklı gündem maddesinin Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda görüşüleceğini ifade eden Mustafa Tuna, uygulamanın, Meclisin onayından geçmesinin ardından başlayacağını da söylemişti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑