radyo
radyo

SİYASET

ANTİKKAPI RESTORANIN YAPI KULLANMA İZNİ VAR MI?

MHP’nin eski yöneticilerinden Nazif Tannur, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı Restoran AŞ’nin 2007 yılında taşındığı Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi’ndeki iş yerinin yapı kullanma iznini bulunmadığını ileri sürdü

4 Şubat 2017 Saat: 13:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.361 kez okunmuştur

ANTİKKAPI RESTORANIN YAPI KULLANMA İZNİ VAR MI?
ANTİKKAPI RESTORANIN YAPI KULLANMA İZNİ VAR MI?

MHP’nin eski yöneticilerinden Nazif Tannur, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı Restoran AŞ’nin 2007 yılında taşındığı Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi’ndeki iş yerinin yapı kullanma iznini bulunmadığını ileri sürdü. Bu iddialarla ilgili Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yazı yazarak, şirketin yönetim ve denetim kurumlarında yer alanların huzur hakkı maaşı alıp almadıklarını sordu.

 

BAKANLIĞA YAZI YAZDI

Cevap gelmemesi nedeniyle konuyu İçişleri bakanlığına taşıdığını dile getiren Tannur, “Bakanlığın isteği üzerine, valilik aracılığıyla gönderilen cevapta, ‘Konu kapsamı ve şirketimizin hukuki yapısı nazara alındığında ticari sır niteliğindeki bilgi ve belgelerin açıklanması veya gönderilmesi mümkün görülmemiştir’ dendi. Burada kaçak bir binada, kaçak bir işletme üzerinden maaş alınıyor. Usulsüzlük gizleniyor” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑