radyo
radyo

SİYASET

AVRUPA'YA SESLENDİ; 'HER AY 15 BİN KİŞİ GÖNDERELİM DE AKLINIZ ŞAŞSIN'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Avrupa'ya seslenerek, "Bir geri gönderme anlaşmamız var. Bu kadar cesaretiniz var mı? İsterseniz her ay size göndermediğimiz 15 bin mültecinin önünü açalım da aklınız bir şaşırsın." dedi.

17 Mart 2017 Saat: 12:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.210 kez okunmuştur

AVRUPA'YA SESLENDİ; 'HER AY 15 BİN KİŞİ GÖNDERELİM DE AKLINIZ ŞAŞSIN'
AVRUPA'YA SESLENDİ; 'HER AY 15 BİN KİŞİ GÖNDERELİM DE AKLINIZ ŞAŞSIN'

İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Karadenizliler Derneğince (KAR-DER)  Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada  Avrupa'ya seslenerek, "Bir geri gönderme anlaşmamız var.  Avrupa size söylüyorum, bu kadar cesaretiniz var mı? İsterseniz her ay size göndermediğimiz 15 bin mültecinin önünü açalım da aklınız bir şaşırsın." dedi.

ESKİ MECLİS BAŞKANLARININ YAYINLADIKLARI DEKLARASYON

Anayasa değişikliğini ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatan Soylu, "Meclis zayıflıyor" eleştirilerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Bakan Soylu, "Eski Meclis başkanları deklarasyon yayınlamışlar. Utanmazlıktır bunun adı. Yürüttüğünüz Meclis'in şanını, şerefini, itibarını koruyamadınız, darbecilere teslim ettiniz, bugün 'Meclis zayıflıyor' diye bir iddiayı ortaya koyuyorsunuz. Yazıklar olsun." diye konuştu.

Türkiye üzerinde yıllardır çok fonksiyonlu oyunlar yürütüldüğünün altını çizen Soylu, sevginin, kardeşliğin,  PKK, DEAŞ, FETÖ ve uyduruk hikayelerle ortadan kaldırılmaya çalışıldığına dikkati çekti.

"15 BİN MÜLTECİNİN ÖNÜNÜ AÇALIM DA AKLINIZ ŞAŞIRSIN"

PKK'nın tehditle, şantajla anneleri çocuklarından ayırdığını söyleyen Soylu, "Hala  PKK denen o alçak terör örgütü o çocukları annelerin kucağından alıp dağa götürecekse, net söylüyorum, benim İçişleri Bakanlığım bin kere, milyon kere haram olsun." dedi.

Türkiye'nin geleceğe güçlü taşınmaması için oyunlar oynandığını vurgulayan Bakan Soylu, şöyle devam etti:

"Geziyle, 17-25 Aralık darbesiyle, 6-7 Ekim olaylarıyla, 15 Temmuz'da yaptıramadıklarını şimdi esas oğlanlar devreye girerek yaptırmaya çalışıyorlar. Kim esas oğlanlar? İşte  Almanya, Hollanda. Seçim  Almanya'da mı yapılacak? Anayasa  Almanya'da mı,  Hollanda'da mı değişecek? Bütün bunları gerçekleştirmenin sebebi, güya  28 Şubat,  27 Nisan olunca 'Bu sizin iç meseleniz' olsun. Peki bu bizim iç meselemiz. Size ne? Ne karışıyorsunuz?  Türkiye'yi  Avrupa Birliği'ne mi aldınız?  Türkiye'nin terörle mücadelesine katkıda mı bulundunuz? Bir geri gönderme anlaşmamız var.  Avrupa size söylüyorum, bu kadar cesaretiniz var mı? İsterseniz her ay size göndermediğimiz 15 bin mültecinin önünü açalım da aklınız bir şaşırsın.  Türkiye'ye rağmen bu bölgede oyun kuramayacağınızı bir kere daha aklınıza getirmeniz lazım."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑