radyo
radyo

SİYASET

Bahçeli'den iki kitap tanıtımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından hazırlatılan 'Geleceğin Ekonomi Vizyonu' ve 'Türk Kuşağı: Türkiye'nin Büyük Stratejisi' kitaplarını inceledi.ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabında...

6 Temmuz 2022 Saat: 11:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 671 kez okunmuştur

Bahçeli'den iki kitap tanıtımı
Bahçeli'den iki kitap tanıtımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından hazırlatılan 'Geleceğin Ekonomi Vizyonu' ve 'Türk Kuşağı: Türkiye'nin Büyük Stratejisi' kitaplarını inceledi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kitapların hazırlığı için emek veren hocalar ile partinin araştırma geliştirme (Ar-Ge) birimi çalışanlarına teşekkür etti.

Bahçeli, paylaşımında, "Değerli bir çalışmanın, fedakar bir çabanın, göz nuru bir emeğin mahsulü olan “Geleceğin Ekonomi Vizyonu” ile “Türk Kuşağı: Türkiye’nin Büyük Stratejisi” isimli iki eserin tamamlanmış olmasından büyük bir memnuniyet duyduğumu bu vesileyle ifade etmek istiyorum. Zamanlarını ayırıp sabırla çalışan; bilgi, birikim ve tecrübelerini cömertçe paylaşan muhterem hocalarımıza, çalışma etaplarının koordinasyon görevini üstlenen Partimizin AR-GE’sine gönülden teşekkür ediyor, özellikle tebriklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/dbdevletbahceli/status/1544304909302087680

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑