radyo
radyo

SİYASET

BAHÇELİ RESMEN AÇIKLADI; 'SEÇİMLERDE İTTİFAK YOK'

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın kendileri açısından son bulduğunu duyurdu. Bahçeli, "Herhangi bir ittifak beklentimiz, arayışımız, niyetimiz artık kalmamıştır" dedi. Bahçeli, af tekliflerinin şartlı indirim olduğunu belirterek, "Teklifimizin arkasındayız,vazgeçmek yok, geri dönüş yok" dedi.

23 Ekim 2018 Saat: 13:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.123 kez okunmuştur

BAHÇELİ RESMEN AÇIKLADI; 'SEÇİMLERDE İTTİFAK YOK'
BAHÇELİ RESMEN AÇIKLADI; 'SEÇİMLERDE İTTİFAK YOK'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, hiçbir ittifakın bir tarafın reddedilmesi, geri adıma zorlanması ve yok sayılmasıyla ayakta kalamayacağını belirterek, "Bu kronikleşmiş süreci uzatmanın anlamı ve alemi yoktur. Seçimde kendi yolumuzu çizeceğiz. Her bölgede kendi adayımızla seçime gireceğiz" açıklamasında bulundu. Bahçeli, "31 Mart yerel seçimlerine kendi adaylarımızla, kendi amblemimizle gireceğiz" diye konuştu.

"GERİ DÖNÜŞ YOK"

Af tekliflerlerinin arkasında olduklarını söyleyen Bahçeli, şunları söyledi: "TBMM'ye sunduğumuz kanun teklifi bir af değildir. Toplam 7 maddeden oluşmaktadır. Kanun teklifimiz 3. maddesindeki hangi suçların olduğu bellidir. Milletimize neyi söylediysek onu yerine getirme peşindeyiz. Vazgeçmek yok, geri dönüş yok." 

"BİZİ GÖNDERECEK KUNDAĞA DÜŞMEMİŞTİR"

Biz başkasına benzemeyiz MHP’yiz. İşin tadı kaçtığından zoraki görüşmelerle bir yere varmanın imkanı yoktur. Oyalanmaya, milleti aldatmaya, umutlarla oynamaya lüzum yoktur. Kendi yolumuzu sadece kendimiz çizeceğiz. Yerel seçimlere kendi adaylarımızla, kendi amblemimizle katılıp Türkiye’nin her seçim bölgesinde demokratik mücadelemizi yapacağız. Bizi buradan gönderecek henüz kundağa düşmemiştir. Bizim kimsenin kökeni ve mezhebini öne çıkaran bir zihniyete sıcak bakmamız mümkün olmamıştır. Millet kavramı birleştirici ve bütünleştirici bir işlev görmüştür. Elbette Türküz, Türkçüyüz. Andımız Türk milletinin ruh kökünden doğmuş, gelecek kuşakları aynı heves ve hedef etrafında buluşturmayı esas almıştır. Danıştay, çözülme sürecinin kötü bir hatırasını söküp atmıştır."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑