radyo
radyo

SİYASET

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A DESTEK, 'BİRLİKTE GİDEBİLİRİZ AVRUPA'YA'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya çıkışına destek veren Bahçeli, "Cumhurbaşkanı yalnız değil, birlikte Avrupa'ya gidebiliriz" dedi.

6 Mart 2017 Saat: 12:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.151 kez okunmuştur

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A DESTEK, 'BİRLİKTE GİDEBİLİRİZ AVRUPA'YA'
BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A DESTEK, 'BİRLİKTE GİDEBİLİRİZ AVRUPA'YA'

MHP lideri Bahçeli "Türk ruhunu ortaya koymak için Erdoğan' ile birlikteyim.  Cumhurbaşkanı yalnız değil, birlikte  Avrupa'ya gidebiliriz" dedi.

ERDOĞAN'A DESTEK ÇIKTI

Almanya ve  Hollanda'nın skandal kararlarına tepki gösteren  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstersem yarın gelirim. Kapıdan sokmadığınız veya konuşturmadığınız zaman dünyayı ayağa kaldırırım" demişti. MHP lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın çıkışına destek geldi.

"BİRLİKTE AVRUPA'YA GİDEBİLİRİZ"

Bahçeli,  yaptığı açıklamada şunları söyledi:

" Türkiye Cumhuriyeti'nin Sayın  Cumhurbaşkanı, 4 milyon Türk'ün yaşadığı  Avrupa'yla ilgili olarak 'Ben istersem gelirim. Kapıdan sokmadığınız zaman da dünyayı ayağa kaldırırım' demiştir. Sayın  Cumhurbaşkanı eğer  Avrupa'ya gitme kararındaysa yalnız değildir. MHP Genel Başkanı olarak ben de kendisiyle birlikte  Avrupa'ya gelirim. Türk dünyasının önemli bir parçasını oluşturan  Avrupa'da yeni bir "Türk Ruhu"nu ortaya koymak üzere Sayın  Cumhurbaşkanı ile birlikteyim."

ERDOĞAN "İSTERSEM GELİRİM VE DÜNYAYI AYAĞA KALDIRIRIM" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı'nın konuşmasını engelleyen  Almanya'ya seslenerek "Ben  Almanya'ya istersem gelirim ve konuşturtmadığınız zaman dünyayı ayağa kaldırırım" demişti.

İşte Erdoğan'ın konunuşmasının o kısmı:

"Bütün bu olayların nedeni meğerse bu teröristmiş. Bu adam terörist, gazeteci değil ve Alman yönetimi ne yazık ki, benim bakanlarımı böyle bir teröristle aynı teraziye oturtuyor. Sıkıntı burada. Ondan sonra da benim Başbakanıma 'Bu kadar sert davranılmaması lazım' diyor. Ben Nazizmin  Almanya'da bittiğini zannediyordum, meğerse halen devam ediyormuş. Açık ortada. Eğer demokrasiye inanıyorsan benim bakanım, hem bakanınla görüşecek, hem salon toplantısı yapacak. Neden rahatsız oluyorsun? Baktık ki  Hollanda da aynı şekilde açıklama yapmış, vah zavallı vah. Bunlar kendi iradeleriyle hareket etmiyorlar. Zannediyorlar ki Erdoğan  Almanya'ya gelecekti. Ben istersem gelirim. Ve kapıdan sokmadığınız zaman ya da konuşturmadığınızda da dünyayı ayağa kaldırırım"

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑