radyo
radyo

SİYASET

BAKAN BOZDAĞ KÖRFEZ'LİLERLE BULUŞTU

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Körfez İlçesi’nin düzenlediği ve KTO’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan oda başkanı Sibel Moralı, oda faaliyetleriyle ilgili bir sunum yaptı.

18 Mart 2017 Saat: 10:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.097 kez okunmuştur

BAKAN BOZDAĞ KÖRFEZ'LİLERLE BULUŞTU
BAKAN BOZDAĞ KÖRFEZ'LİLERLE BULUŞTU

Körfez Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıya katılım oldukça yüksek oldu.  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti Milletvekili Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt,  Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, KTO Başkanı Sibel Moralı, KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan, KTO yönetimi, üyeler, muhtarlar, oda ve STK başkanları katıldığı programda ilk konuşmayı oda başkanı Sibel Moralı yaptı

 

“İSTİKRAR İSTİYORUZ”

Açılış konuşmasını yapan KTO Başkanı Sibel Moralı, odanın faaliyetleri, çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdikten sonra, kürsüye gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Atatürk var siyasi istikrar var güçlü lider var. Menderes var siyasi istikrar var. Özal var siyasi istikrar var güçlü iktidar var. Tayyip Bey var siyasi istikrar ve güçlü istikrar var. Bu liderlerin arasındaki dönemlerde siyasi istikrarsızlık var. Öyle bir sistem olmalı ki lidere bağlı değil, istikrar çıkarması lazım. Biz bu değişikliği Türkiye'nin geleceği için istiyoruz. AK Parti, Tayyip bey, her şey gelip geçici. Onlardan sonra da istikrar devam etsin" dedi. Programın sonunda ise Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı Bakan Bozdağ’a, günün anısı olarak bir hediye takdim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑