radyo
radyo

SİYASET

Bakan Soylu: "Çocuktan al haberi!"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı paylaşımda "Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına "hain" demiş. "Çocuktan al haberi"" dedi.ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaş...

30 Ocak 2022 Saat: 21:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 705 kez okunmuştur

Bakan Soylu:
Bakan Soylu:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı paylaşımda "Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına "hain" demiş. "Çocuktan al haberi"" dedi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir çocuk ağlar, Cumhurbaşkanı merak eder. Çocuk, derdini anlatır ve ardından Cumhurbaşkanımızın elinden mikrofonu kapmak ister. Herkes çocuğun atikliğine tebessüm ederken lider, çocuğu kırmaz... Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına "hain" demiş. "Çocuktan al haberi" ifadelerini kullandı. 

  Hatırlanacağı gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü Trabzon'da yapılan toplu açılış töreninde bir çocuğa mikrofon uzatmış, çocuk "Arkadaşlar bu Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain, hain. Burada adam, en iyi adam. Ona oyunuzu verin. En büyük" ifadelerini kullanmıştı.  

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1487823990743777284

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑