radyo
radyo

SİYASET

BEKİR 'HAYIR'LI YOLLARDA

Kocaeli'de yaşayan, İzmit'te ve İstanbul'da oyuncu ajansı bulunan Bekir Gündoğdu adlı hemşehrimiz köy köy, mahalle mahalle dolaşıp, Referandum'da neden HAYIR denilmesi gerektiğini anlatıyor.

4 Mart 2017 Saat: 00:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.279 kez okunmuştur

BEKİR 'HAYIR'LI YOLLARDA
BEKİR 'HAYIR'LI YOLLARDA

Renkli kişiliği ve güleryüzüyle çevresinde çok sevilen Bekir Gündoğdu halen BG AJANS adında bir oyuncu ajansının sahibi. 

Ülkesini çok sevdiğini her daim yineleyen Bekir, Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diyor ve referandumda HAYIR denilmesi gerektiğini savunuyor.

İş hayatı çok yoğun olan Bekir, işlerinden fırsat bulduğu zamanlarda, Kocaeli'nin ilçelerini, köylerini ve mahallelerini geziyor. Her girdiği kahvehanedeki vatandaşlara, yolda gördüğü herkese, 16 Nisan Referandumunda neden HAYIR denilmesi gerektiğini bıkmadan usanmadan anlatıyor.

Bekir, hiçbir siyasi partiye üye değil. Hiç bir siyasi parti için de çalışmıyor. Tamamen vatandaş sorumluluğu bilinciyle bu işi kendine görev edinmiş Bekir.

Bekir Gündoğdu; "İnandığı doğruların peşinden koşmak için, kişinin illaki bir siyasi parti içerisinde olması gerekmiyor. Ülkesini seven herkesin, internetin, televizyonun ve gerçeklerin ulaşamadığı herkese referandumu anlatması gerekiyor." diyor.

Biz de www.kirkbir.com olarak, tamamen tarafsızlığımızla, Muhalefet uyurken, Bekir Gündoğdu'nun tek başına çıktığı bu yolda, verdiği emeğe saygı duyarak haberini yapıyoruz. Bundan sonra da Bekir'i buradan sürekli takip edebilirsiniz.

İşte Bekir'in gezdiği Akmeşe'nin Zeytinburnu Gedikli Köyü'nden fotoğraflar;

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑