radyo
radyo

SPOR

Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile Fenerbahçe karşılaştı. Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Vodafone Arena'da oynanan mücadelede Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 72. dakikada Robin van Persie kaydetti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe Ziraat Türkyie Kupası'nda çeyrek finale yükselirken Beşiktaş, Vodafone Arena'da ilk mağlubiyetini aldı ve kupaya veda etti.

5 Şubat 2017 Saat: 22:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.288 kez okunmuştur

Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe
Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe zorlu derbiyi Robin Van Persie'nin 71. Dakikadaki golüyle 1-0 kazanarak tur atladı.

TRİBÜNLER DOLDU
Beşiktaş- Fenerbahçe maçı öncesi tribünler kapalı gişe doldurdu. Siyah beyazlı takımın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi "Taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Ziraat Türkiye Kupasında takımlarını destekleyen taraftarlarımız bilet satışının satışa çıkmasından itibaren büyük ilgi gösterdiler. Taraftarlarımız her zaman kulüplerinin yanında olmuştur. Fenerbahçe derbisinde muhteşem bir kalabalık oldu. Çok mutluyuz" dedi.

Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe / MAÇIN ÖZETİ

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ TAM KADRO
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Fenerbahçe maçı öncesi 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu ile birlikte tam kadro şeref tribünü locasında hazır bulundular. 2. Başkan Ahmet Nur Çebi sarı lacivertli kulübün başkanı ve yöneticilerini karşılaşmaya beklediklerini fakat gelmemelerine üzüldüklerini belirtti. Çebi "Beşiktaş Vodafone Arena Stadına gelen tüm takımın yöneticileri misafirimizdir. Hiç bir zaman sıkıntı olmaz. Keşke gelselerdi. Biz futbolu dostluk ve faır playy olduğu için seviyoruz" dedi.

F.BAHÇE TARAFTARINA ÖZEL GÜVENLİK
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Spor Şube ekipleri Fenerbahçe taraftarlarını her hangi bir olaya karşı korurken Beşiktaş taraftarları ile bir araya gelmemeleri konusunda titiz davrandılar.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑