radyo
radyo

SİYASET

BOZKURT İŞARETİ YAPTI ÜLKÜCÜLERİ MEST EDEN CÜMLELER KURDU

Başbakan Yıldırım, grup toplantısında salondaki bir grup ziyaretçiye bozkurt işareti yaparak, seslendi: Ülkücü kardeşlerim, 'Önce memleketim, önce milletim' dediler Nasıl unuturuz.

21 Şubat 2017 Saat: 14:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.126 kez okunmuştur

BOZKURT İŞARETİ YAPTI ÜLKÜCÜLERİ MEST EDEN CÜMLELER KURDU
BOZKURT İŞARETİ YAPTI ÜLKÜCÜLERİ MEST EDEN CÜMLELER KURDU

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan  Binali Yıldırım, partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısındaki konuşması sırasında, salondaki bir grup ziyaretçiye bozkurt işareti yaparak, seslendi. Yıldırım, "Milliyetçi ve ülkücü kardeşlerim, 'Önce memleketim, önce milletim' dediler ve birlikte yola çıktık. Nasıl unuturuz?" dedi.

"BİZİM KAPIMIZI ÇALAN TEHDİT SIRTINI SIVAZLAYANLARIN DA KAPISINI ZORLAYACAK"

Başbakan  Binali Yıldırım,  AK Parti'nin Meclis'teki grup toplantısında hitap etti. Bazı ülkelerden, son dönemde, terörü destekleyen ırkçı ve ayrımcı söylemler yükseldiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, "İsmi ne olursa olsun, bütün terör örgütlerinin hedefi insandır. Bugün bizim kapımızı çalan tehdit unutulmasın ki yarın bunların sırtını sıvazlayanların da kapısını zorlayacaktır. Son dönemde, bazı ülkelerden terörü ve şiddeti desteleyen ırkçı ve ayrımcı söylemler yükseliyor.  İsrail Meclisi'nin ezan kısıtlaması  Avrupa'da yükselen İslam karşıtı söylemler çok ama çok tehlikeli bir gelişmedir" diye konuştu.

 

"REJİMİN ADI BELLİ, CUMHURİYET"

'Rejim değişikliği' tartışmalarına da değinen Yıldırım, "Gazi  Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonuyla muasır medeniyetler seviyesini yakalamaya çalışıyoruz. Milletin adamları merhum Özal'ın, merhum Türkeş'in, merhum Yazıcıoğlu'nun, merhum  Menderes'in, merhum  Erbakan'ın özlem duyduğu, gerçekleştiremediği cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hayata geçiyoruz. Rejim meselesi, diyerek meydanlarda konuşacaklar, kendilerini boşa yormasın. Rejimin adı belli, cumhuriyet. Milletiyle, üniter yapısıyla, bölünmez, bir ve beraber cumhuriyet. Biz, iki başlı yönetim biçimini değiştirerek, güçlü meclis yapısıyla cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini getiriyoruz"

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑