radyo
radyo

EKONOMİ

BU ARAÇTAN İKİSİ DE SAĞ ÇIKAMADI

Derince D-100 Karayolunda minibüsün hafriyat kamyonuna çarpması soncu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

22 Mayıs 2018 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 934 kez okunmuştur

BU ARAÇTAN İKİSİ DE SAĞ ÇIKAMADI
BU ARAÇTAN İKİSİ DE SAĞ ÇIKAMADI

Derince D-100 karayolundan İstanbul istikametine seyir halinde olan Ali Ürü idaresindeki 41 D 1074 plakalı minibüs, Derince battı çıktı İstiklal Caddesi girişinde önünde seyreden Metin Koç idaresindeki 41 B 8684 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kazada araç sürücü Ürü ve yanındaki Fatma Toy minibüste sıkıştı.

HASTANEDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkartılan ağır yaralı haldeki Ürü ve Toy, ambulanslarla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan iki kişi doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

UZUN KUYRUK OLUŞTU

Kaza nedeniyle D-100 karayolunun İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluşurken kullanılamaz hale gelen minibüs çekiciyle otoparka götürüldü. Kamyon sürücüsü Koç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken trafik bir müddet kontrollü olarak verildi.

FATMA TOY

ALİ ÜRÜ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑