radyo
radyo

ASAYİŞ

ÇALDIKLARI MALZEMELERE POLİSLER BİLE ŞAŞIRDI

Çaldıkları malzemelere polisler bile şaşırdı. Kocaeli ve Balıkesir’de girdikleri 21 evden aralarında muhabbet kuşu, kumbara, battaniye, çeyiz takımı ve güneş gözlüklerinin de bulunduğu 150 bin TL ziynet eşyası 40 bin TL nakit para ve araç anahtarları çaldıkları öne sürülen 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

8 Şubat 2018 Saat: 09:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 986 kez okunmuştur

ÇALDIKLARI MALZEMELERE POLİSLER BİLE ŞAŞIRDI
ÇALDIKLARI MALZEMELERE POLİSLER BİLE ŞAŞIRDI

Kocaeli’nin Derince, İzmit, Darıca ve Kartepe ilçelerinde 17 ev, Balıkesir’de ise toplam 4 eve girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre farklı zamanlarda yaşanan evden hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda şüphelilerin kullandıkları araç plakalarını takibe alan ekipler, şüphelilerden S.Ö. (41) isimli şahsı Darıca’da, O.Ç. (32) isimli şahsı ise İstanbul Kartal ilçesinde düzenledikleri operasyon sonucu yakalayarak gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edildiler

Şüphelilerin çaldıkları eşyalar ise polisleri bile şaşırttı. Şüphelilerin girdikleri evlerden muhabbet kuşu, 11 adet dolu kumbara, 3 adet battaniye, çeyiz takımı, güneş gözlükleri ve parfümlerinde aralarında bulunduğu toplam 150 bin TL değerinde ziynet eşyası, 40 bin TL nakit para ve araç anahtarları çaldıkları öne sürüldü.

Şüphelilerin araçlarında yapılan aramalarda çalınan malzemelerin bir bölümü ele geçirilirken şüphelilerin benzer suçlardan çok sayıda kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑