radyo
radyo

EKONOMİ

CARREFOUR SA İZMİT'E GERİ DÖNÜYOR

İzmit’te 17 yıl hizmet verdikten sonra geçtiğimiz şubat ayında kapanan CarrefourSA, yeniden kente dönüyor.

3 Ekim 2017 Saat: 09:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.620 kez okunmuştur

CARREFOUR SA İZMİT'E GERİ DÖNÜYOR
CARREFOUR SA İZMİT'E GERİ DÖNÜYOR

İzmit’in en eski alışveriş mağazası CarrefourSA, bir süre önce aldığı tahliye kararının ardından mağaza ürünlerini elden çıkararak geçtiğimiz şubat ayında İzmit’teki mağazasını kapattı. 2000 yılından bu yana Körfez Mahallesi eski Başiskele Yolu Köprülü Kavşağı Karadut Sokak'ta hizmet veren CarrefourSA İzmit Mağazası, şimdide Not Gayrimenkul’e ait olan Real’in eski binasına talip oldu.

 

AVM ESNAFI SEVİNDİ

1998 yılında faaliyete gecen Real Market performans düşüklüğü gerekçesiyle geçtiğimiz ağustos ayı başında mağazasını kapatmıştı. Real marketin kapanmasının ardından AVM içerisindeki işletmeler büyük ölçüde iş kaybı yaşadı. Geçtiğimiz salı günü esnaf ile yapılan toplantıda, Not Gayrimenkul’e ait AVM için CarrefourSA’nın pazarlık içinde olduğu duyuruldu.

 

90 KİŞİ İŞSİZ KALMIŞTI

AVM yöneticilerinden edinilen bilgiye göre anlaşma sağlandığı takdirde önümüzdeki günlerde CarrefourSA, Real’in eski binasında hizmete girecek. CarrefourSA, yeni yerinde hizmete başlarsa eski personelini istihdam etmeyi hedefliyor. İzmit marketinde 100’ün üzerinde personel çalıştıran CarrefourSA, yeni binasında çalıştıracağı personelin büyük bir çoğunluğunu eski çalışanlarından seçecek. Bilindiği üzere Real kapandığında 90 kişi işsiz kalmıştı.

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Serdar Kurt 03.10.2017 15:04
Ya arkadaş haber yapıyorsunuz ama onuda yanlış yapıyorsunuz. Real performans düşüklüğü sebebi ile kapanmadı İFLAS ettiği gerekçesi ile kapandı. 90 kişi değil 94 real çalışanı 7 temizlik personeli 8 güvenlik personeli yani 109 kişi işsiz kaldı. Gerçekleri yazmaktan korkmayın...
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑