radyo
radyo

SİYASET

Ceyhan: Bunlar son çırpınışları

İlçe başkanları toplantısında gündemi değerlendiren AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Yeni anayasa çalışması bazı etkin güçleri ve maşaları olan teröristleri rahatsız etti. Fakat çırpınışları nafiledir” dedi

13 Aralık 2016 Saat: 23:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.183 kez okunmuştur

Ceyhan: Bunlar son çırpınışları
Ceyhan: Bunlar son çırpınışları

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, dün ilçe başkanları ile parti binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Son yaşanan terör saldırısı, yeni anayasa ve TPS çalışmaları ile mahalle danışma meclisleri üzerine istişarelerde bulundu. Toplantıda ilçe başkanlarının yanı sıra, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Uzunoğlu ile Teşkilat Başkanı Mustafa Kocaman da hazır bulundu.

“ÜSTELERİNDEN GELECEĞİZ”

Ceyhan toplantıda İstanbul’daki terör saldırısını bir kez daha kınadı, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Terörün yükselen ülkede vahşet ve kaos yaratmak amacını güttüğünü dile getiren Ceyhan, “Bu saldırılar bizi asla yıldıramayacak. Ülke ve millet olarak, terörün, terör örgütlerinin ve elbette onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

“YENİ ANAYASA RAHATSIZ ETTİ”

Yeni anayasa teklifinin vesayetçi aklı rahatsız ettiğini ifade eden Ceyhan, “Çırpınışlarınız nafile. Tankı durduran feraset terör prangasını da kıracaktır. Anayasa düzenlemesinde MHP’nin büyük katkısı oldu. Titiz bir çalışma sonrasında teklif Meclis’e geldi. Bu değişiklikle koalisyonlar dönemi bitti. Milletimize hayırlı olsun” diye konuştu. İlçe başkanları ile teşkilat çalışmaları üzerinde istişarelerde bulunan Ceyhan, TPS konusunda boşluk verilmemesini istedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑