radyo
radyo

SİYASET

Ceyhan'dan CHP'li başkana sürpriz destek!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cü yazarları Adana mitinginde söyletmesine tepki gösteren İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve diğer CHP’liler tarafından yapılan paylaşımlara AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan tarafından destek verildi.

7 Aralık 2016 Saat: 21:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.182 kez okunmuştur

Ceyhan'dan CHP'li başkana sürpriz destek!
Ceyhan'dan CHP'li başkana sürpriz destek!

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, parti binasında basın açıklaması düzenledi. Ceyhan “2001 yılında bu yana yeni anayasa ve başkanlık sistemi konusunda sona yaklaşıyoruz. Yakın bir zamanda anayasa taslak metni meclise gelecek. Bütçe görüşmeleri yapılıyor. Milletvekillerimiz görüşmelere katılmaktadırlar. Sonrasında yeni anayasa ve başkanlık sistemi meclise gelecek. En önemli projemizi millete anlatma çalışmalarına başlayacağız. Bu yönde çalışmalarımıza hız vereceğiz. MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz. MHP ve AKP istişare sonrasında ortaya çıkan metin milletimizi memnun etmiştir” dedi.

 

NİSAN – MAYIS REFERANDUM

Cumhurbaşkanlığı sistemi Kılıçdaroğlu dediği gibi rejim değişikliği değildir diyen AKP İl Başkanı Ceyhan “Milleti korkutmak istemektedir. Milletin nezdinde karşılık bulmuyor. Bu sürece destek verenlerle 330 ile referanduma gidilecek. Nisan ve mayıs ayı içerisinde referanduma gidilecektir. Siyasetin merkezine bu konu oturacaktır. İl kongrelerimiz referandum sonrasında yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

 

DÖVİZ OYUNU BOZULDU

Ekonomi de on 15 günde ateşlenme yaşandığı gidi haberler yer alıyor diyen Ceyhan “Cumhurbaşkanımızın çıkışı, devlet ile milletimizin duruşu ile doların ateşi düşmeye başlamıştır. Millet sahip çıkınca hangi taraftan operasyon yapılırsa yapılsın ülkemizle baş edemez. Büyük kurumlar tarafından dolarlar bozulmuştur. En önemlisi küçük esnafımızın kampanyaları bizleri sevindirmektedir. Esnafımızın vatanına sahip çıkması her şeyden önemlidir. Karınca’nın Hz.İbrahim’in ateşine su taşıması gibi bir durumdur. Ruh olarak büyük bir etki olmuştur. Döviz oyunu da bozuldu. Türkiye hedefine ilerlemeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

YERLİ ÜRETİME HIZ VERİLDİ

Rusya ile kriz aşıldığında bu yana daha ileri gittiğini görmekteyiz diyen AKP İl Başkanı Ceyhan “İki ülke kendi parası üzerinden ticaret yapacaktır. Türkiye yeni uydusunu göndermiştir. Yüzde 20 yerli üretim ile uydu gönderildi. Bu yeterli değildir. Bir sonra ki uydu da daha fazla malzemesi yerli üretim olacaktır. Gönderilmesi ayrı bir gurur yaşatmıştır. Bu udu ile birlikte askeri ve istihbarat alanında önemli destek verecektir. Her türlü görüntü alınacaktır. 90 dk dünyayı dolaşacaktır. Ülkemize çorap örmek isteyenlere imkan verilmeyecektir. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI

Teşkilat çalışmalarına devam ediliyor diyen Ceyhan “Özellikle STK ile bir araya gelmeye ağırlık veriliyor. Son iki yıldır kent merkezinde STK’lar ziyaret edilmektedir. Gidilmedik yer kalmadı. İlçelerimiz de ki çalışmalarda devam etmektedir. Gebze ilçesinde temaslarda bulunduk. 400 STK temsilcisi ile bir araya geldik. Körfez, Darıca, Kartepe’de olduğu gibi yapıldı. Sorulan sorulara cevaplar verildi. Geniş bir değerlendirme yapıldı. Nasihat vermek için değil kentin sorunlarını görüşmek için STK buluşmaları yapılmaktadır. 20 Aralık sonrasında milletvekillerimizde katılacaktır” açıklamasında bulundu.

 

BELEDİYELERİN VAATLERİ MASADA

Pazar günü önemli toplantı yapıldı diyen İl Başkanı Ceyhan “3 ilçemizin yerel çalışmaları değerlendirildi. Bakanımız başkanlığında vaat edilen projelerin hepsi değerlendirildi. Gelinen son noktalar değerlendirildi. Karamürsel, Gölcük ve Başiskele ilçe yatırımları değerlendirildi. Teknik sorunların aşılması noktasında görevlendirilmeler yapıldı. Milletvekillerine kadar görevlendirme yapıldı. Eften püften çalışmalar yapılmıyor. Pazar günü yeniden bir araya geleceğiz. Ankara’da toplantı yapılacaktır. Aralık – Ocak ayında ilçe belediyelerin yatırımları değerlendirilecektir. Kartepe, Kandıra ve İzmit ilçe yatırımları masaya getirilecektir” şeklide konuştu.

 

KILIÇDAROĞLU’NA SERT TEPKİ

Yeni kapı ruhuna zeval getiren Kılıçdaroğlu’dur diyen Ceyhan “Ülkemizin aleyhine ne kadar söylem varsa yapmaktadır. Buna artık kardeşi bile dayanamadı. Herkesin görüşü kendisinedir. FETÖ olayında ayrım olmaz. CHP’nin geldiği durum ortadadır. Celal Kılıçdaroğlu partisinden istifa etmiştir. CHP lideri Kılıçdaroğlu partisinin ruhuna uymayan, milletin ruhuna uymayan durumlar içerisinde olmaktadır. Celal Kılıçdaroğlu’nun tutumunu destekliyoruz. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ sevmeye ne zaman başladığını anlayamıyoruz. Cumhuriyet Gazetesi’nin yazarlarını yazılarına sahip çıkmayla başlayan süreç bugün FETÖ’lüleri sevmeye gelmiştir. Siz çıkıyorsunuz Adana’da ülkemizi böldürmeyeceğiz mitinginde ülkeyi bölmek isteyenlerin isimlerini söylüyorsunuz alkışlatıyorsunuz” ifadelerini kullandı. 

 

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

Ülkemizi bölmek isteyenlere sahip çıkıyorlar diyen Ceyhan “Ülkemize yazılarıyla ihanet eden bedelini öder. Millete yazısıyla ülkesine ihanet eden bedelini öder. Eline kalem alan kafasına göre ülkemizi böldüremez. Bunu diyen karşısında TC devletini ve milletini bulur. Orada FETÖ’cü olan isimleri her fırsatta Atatürk’ün partisiyiz dediğiniz yerde mitinglerde FETÖ’cüleri alkışlatıyorsanız sözün bittiği yerdeyiz. Avrupa’nın ağzıyla konuşuyorlar. CHP’lilerden tepki gösterilmiştir. Kişi liderini eleştiremez. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya tarafından sosyal medya üzerinden yapılan yoruma destek veriyoruz. Bu duruşunun devam etmesini bekliyoruz. CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç’in de yazdıkları manidardır. Kemiklerin sızladığından söz etmiştir. Atatürk’ün de kemikleri sızlamaktadır. Korkuyorum başka bir mitingde FETÖ başının ismini de söyleterek alkışlatacaktır” açıklamasında bulundu.

 

KILIÇDAROĞLU AVRUPA’NIN MENFAATİNİ İSTİYOR

Bu yol yol değildir. CHP kendi içerisinde ki sesi destekliyoruz diyen Ceyhan “Bunu siyaseten söylemiyoruz. Ülkemizin istikbalini düşünenler için çok önemlidir. Kılıçdaroğlu’nun yakın isimde FETÖ’cü çıkmıştır. Bu gidişle baraj altında kalacaktır. İktidar olmayı unutsun. Yeni anayasa da baraj yüzde 5 inerse sorun yaşamazlar. Ülkemizin menfaatleri için değil Avrupa’nın menfaatleri için konuşmaktadır. Duyarlı bütün CHP’lilere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

 

BİR ARAYA GELECEKLER

Derince’li engelli Gülşah Yağmur tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini yaptığını hatırlatan AKP İl Başkanı Ceyhan “Bu çizim sonrasında Cumhurbaşkanımız durumdan haberdar oluyor. Kendisinin eline sağlıktır. Kalbi gözü gönlünün ne kadar güzel olduğunu görmektedir. Cumhurbaşkanımız tarafından kendisi aranmıştır. Bu kadar işin arasında bu kadar ince düşünmesi bizleri memnun etmiştir. Kendisiyle Cumhurbaşkanımız bir araya gelecektir” dedi. AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, dolar bozdurma kampanyasında 600-700 euro bozdurarak destek verdiğini söyledi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑