radyo
radyo

ASAYİŞ

CEZAEVİNDEN KAÇTI, DERİNCE'Yİ HARACA BAĞLAMAYA KALKTI

Daha önce cezaevinden 2. kez firar eden bir şahısın, 15 gün önce yine cezaevinden kaçarak Derince’de bulunan bazı esnaflardan haraç istediği iddia edildi.

7 Kasım 2017 Saat: 21:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.380 kez okunmuştur

CEZAEVİNDEN KAÇTI, DERİNCE'Yİ HARACA BAĞLAMAYA KALKTI
CEZAEVİNDEN KAÇTI, DERİNCE'Yİ HARACA BAĞLAMAYA KALKTI

Derince Çenesuyu mevkiinde bulunan esnaflar; daha önce haraç toplama, işyeri kurşunlama, darp ve yaralama gibi birçok suçtan gözaltına alınan ve tutuklanan Uğur A. isimli şahısın, 8 yıldır hükümlü olarak kaldığı yarı açık cezaevinden, 2 defa izin ihlali yaprak firar ettiğini, 15 gün önce yine kapalı cezaevinden açık cezaevine geçişi yapılırken, kendisine verilen 10 saatlik iznini ihlal ederek yine kaçtığını iddia etti.

 

30’UN ÜZERİNDE SUÇ KAYDI

Ayrıca şahsın firar ettikten sonra yine kendilerini haraca bağlamak için tehditte bulunduğunu hatta 3 kişinin bu konuda mağdur oldukları için polise şikayette bulunduğunu ifade etti. Hakkında 30’un üzerinde suç kaydı bulunan, Yargıtay’da kesinleşmeyi bekleyen hapis cezaları olan bir şahısın 2 defa firar etmesine rağmen yine yarı açık cezaevine alınmasına ve kendisine izin verilmesine bir anlam veremediklerini söyleyen vatandaşlar, Uğur A.’nın kimseye zarar vermeden yakalanması talebinde bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑