radyo
radyo

SİYASET

CHP İL KADIN KOLLARINDAN İSTİFA EDENLERİN YERİNE YENİLERİ GELDİ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP’li İl Yöneticileri Yasemin Erim Karaca, Zeynep Öksüz, Dilek Dumanoğlu’nun yönetim kurulundan istifa etmesi üzerine yerine getirilen 3 ismi açıklayarak kendilerine rozet taktı

1 Aralık 2016 Saat: 08:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.343 kez okunmuştur

CHP İL KADIN KOLLARINDAN İSTİFA EDENLERİN YERİNE YENİLERİ GELDİ
CHP İL KADIN KOLLARINDAN İSTİFA EDENLERİN YERİNE YENİLERİ GELDİ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür; İl Sekreteri Yasemin Erim Karaca, Hukuktan Sorumlu Dilek Dumanoğlu ve Bilişim Sorumlusu Zeynep Öksüz’ün geçtiğimiz günlerde il kadın kolları yönetiminden istifa etmesinin ardından 3 yeni ismi yönetime kattıklarını açıkladı. Partisinin il binasında açıklamalarda bulunan Pekyörür yönetime Şule Şanlı, Zehra Kaner ve Özlem Çalık’ın katıldığını belirterek rozetlerini taktı.

 

‘İSTİFA EDENLER DE PARTİ SEVDALISIDIR’

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, İl binasında yaptığı açıklamasında “Biz bu göreve kadın üyelerimizin iki adaydan birini tercih etmesiyle geldik. Şu güne kadar yaptığımız çalışmaların hepsi bütünlük içinde geçti. Fakat hiç kimse bir diğer arkadaşımdan üstün değildir. İstifalar arkadaşlarımızın kendi tercihidir. Ancak hiçbir istifa, biz kadınların CHP çatısı altında yürüttüğümüz mücadeleyi engelleyemez. İstifa eden yöneticilerimiz partimizin başarısı için canını dişine takarak kadar parti sevdalısıdır” dedi.

 

‘BİZDE DE UYUMSUZLUKLAR YAŞANDI’’

Devamında yönetime katılan üç ismi açıklayan Pekyörür, “Her ailede olduğu gibi zaman zaman bizde de uyumsuzluklar yaşandı. Arkadaşlarımız doğru bir karar vererek bu görev için sırasını bekleyen arkadaşlarımızın önünü açmıştır. Kendilerine bugüne kadar verdikleri ve bundan sonra sunacakları katkılar için şimdiden teşekkür ederim. Başından beri ailemiz içinde olan Birsen Arazlı, Zehra Kaner, Özlem Çalık’a da hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu. Ardından yeni yönetim kurulu üyelerine rozetlerini taktı.

 

İŞTE GÖREVLERİ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür yönetime katılan isimlerin görevlerini de açıkladı. İstifa eden İl Sekreteri Yasemin Erim Karaca’nın yerine Şule Şanlı getirilirken Hukuktan Sorumlu Dilek Dumanoğlu’nun yerine Özlem Çalık ve Bilişim Sorumlusu Zeynep Öksüz’ün yerine de Zehra Kaner’in getirildiğini belirtti. 

hepsi.jpg

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑