radyo
radyo

SİYASET

CHP YÜRÜYÜŞÜNDE ERDOĞAN'I KIZDIRAN FOTOĞRAF; Hani Hastaydı Bu Yahu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin sözde adalet yürüyüşüne katılan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'e, "Hani hastaydı bu yahu" diye tepki gösterdi.

12 Temmuz 2017 Saat: 18:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.783 kez okunmuştur

CHP YÜRÜYÜŞÜNDE ERDOĞAN'I KIZDIRAN FOTOĞRAF; Hani Hastaydı Bu Yahu!
CHP YÜRÜYÜŞÜNDE ERDOĞAN'I KIZDIRAN FOTOĞRAF; Hani Hastaydı Bu Yahu!

"15 Temmuz Milli İrade Zaferinin Analizi" kitabının tanıtımında konuşan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  CHP Lideri  Kılıçdaroğlu'nun başlattığı sözde 'adalet yürüyüşü'ne katılan eski  Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Türk'e tepki gösterdi.

Cuhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi;

"Ankara'dan  İstanbul'a yürüyen bu kişi derdinin ne olduğunu  Maltepe'de ifşa etti. Kendisi adalet yürüyüşü demişti olsa olsa sözde adalet yürüyüşü olabilir.  CHP Genel Başkanı'nın sözlerini duyunca aklıma  Mevlana Hazretleri'nin adalet tanımı geldi. Ağaca su vermeyi adalet, dikene su vermeyi zulüm olarak tanımlıyor  Mevlana hazretleri. Bunlar ağaca değil dikene su veriyor. Darbecileri savunan  CHP genel başkanı bizden dikenlere su vermemizi talep ediyor.

HANİ HASTAYDI BU YAHU!

Hasta dediler, durumu çok kötü dediler, cezaevinden çıkmasını istedikleri  Mardin Belediye Başkanı baktık ki bayağı yürüyebiliyor. Hani hastaydı bu yahu! Arkasında  PKK terör örgütünün olduğu bu kişilerle nasıl omuz omuza yürüyebiliyorsunuz? Bunlar değil mi bizim bu kardeşlerimizin katilleri olanlar?"

ŞUBAT AYINDA TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Hakkında yürütülen terör soruşturması kapsamında tutuklanan eski  Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Türk Şubat ayında sağlık sorunları nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑