radyo
radyo

MAGAZİN

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DAN TEPKİ ÇEKEN SAHNE; 30 CAN HATIRLATILMALI

Ekranlara yeni bölümleriyle geri dönen Çocuklar Duymasın reyting rekorları kırdı. Dizide hafriyat kamyonları övülünce CHP'li Tur Yıldız Biçer, dizinin yapımcısına tepki gösterdi.

26 Temmuz 2017 Saat: 15:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.041 kez okunmuştur

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DAN TEPKİ ÇEKEN SAHNE; 30 CAN HATIRLATILMALI
ÇOCUKLAR DUYMASIN'DAN TEPKİ ÇEKEN SAHNE; 30 CAN HATIRLATILMALI

Kanal D'de ekranlara geri dönen  Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümünde hafriyat kamyonlarına yapılan güzellemeler tepki çekti.  CHP  Manisa  Milletvekili Tur Yıldız Biçer, dizinin yapımcısı  Birol Güven ve yayıncısı  Kanal D'ye 'hafriyat kamyonu cinayetleri'ni hatırlattı.

"HAFRİYAT KAMYONLARININ ALDIĞI 30 CAN HATIRLATILMALI"

Biçer, söz konusu ifadelerin geçtiği bölümün videosunu  Twitter hesabından " Mehmet Cengiz sponsor mu bu diziye? Şu kaba tipe bu cümleleri kurduran senaryo ekibine hafriyat kamyonlarının aldığı 30 canı hatırlatmalı" mesajıyla paylaştı. Biçer dizinin yapımcısı  Birol Güven ve yayıncı  Kanal D'ye "30 insanın katili hafriyat kamyonlarına kurulan bu güzellemeler için ailelere bir özrünüz olacak mı, empati yaptınız mı?" diye sordu.

BİROL GÜVEN: CEVABI DİZİDEN VERECEĞİZ

Birol Güven ise sosyal medyadan verdiği yanıtta "Hafriyat kamyonları ile ilgili sahnemize yapılan eleştirilere cevabımız yakında  Çocuklar Duymasın'da. Lütfen bekleyin" dedi.

"SPOR ARABA KAZALARINDA ÖLENLERİN DE LİSTESİNİ ALABİLİR MİYİZ"

CHP'li vekil "Hafriyat kamyonu terörünü bir dizi figürü üzerinden önemsiz gösteren, aklayan  Birol Güven listede sizin de yakınınız olabilirdi. Özür dileyin" dedikten sonra hafriyat kamyonlarının öldürdüğü insanların listesini paylaştı. Güven ise "Sayın vekilim sedan ya da spor araba kazalarında ölenlerin de listesini alabilir miyiz?" yanıtını verdi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑