radyo
radyo

EKONOMİ

DOĞALGAZ BOMBA GİBİ PATLADI

Kocaeli’de bir evde doğalgaz kaçağının fark edilmemesi üzerine patlama meydana geldi. Evde bulunan biri çocuk 3 kişi yaralanırken, binada yaşayan 14 kişi de dumandan etkilendi.

4 Ekim 2017 Saat: 09:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.992 kez okunmuştur

DOĞALGAZ BOMBA GİBİ PATLADI
DOĞALGAZ BOMBA GİBİ PATLADI

Olay Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Bayramoğlu Mahallesi Ahmet Rasim Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın zemin katında yaşayan Suna Gültekin, misafiri Gülay Sevinç ve 8 aylık kızı Havva Nur Sevinç ile birlikte evde bulunduğu sırada doğalgaz kaçağından dolayı patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle evin duvarı yıkılırken, olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Evlerinde mahsur kalan vatandaşları itfaiye kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri hemen alevler içerisindeki eve girerek ev sahibi Suna Gültekin ve misafiri Gülay Sevinç ile 8 aylık kızı Havva Nur Sevinç’i dışarı çıkardı. Acil sağlık ekiplerine sevk edilen ve vücutlarında çeşitli yanıklar bulunan 2 kadın ve küçük çocuk hemen ambulans ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, itfaiye ekipleri de merdivenli araç ile yoğun duman nedeniyle evlerinde mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Binanın üst katlarından itfaiye erleri tarafından merdivenli araç ile kurtarılan 14 kişi, yoğun dumandan etkilenmeleri sebebiyle çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan patlama nedeniyle bölgede doğalgaz ve elektrik hatları kısa süreli olarak kesilirken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

 

Kaymakam, tedavileri ziyaret etti

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, yangının ardından Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ile birlikte olay yerine giderek apartman sakinlerinden bilgi aldı. Karaman ve Aydoğan daha sonra hastaneye giderek tedavileri sürenleri ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Karaman, "Yangın nedeniyle çok üzüntülüyüz. Tek tesellimiz herhangi bir can kaybının olmaması. Yangında zarar gören daire sahibine kaymakamlık vakfından ödenek çıkartıp, her türlü maddi yardımı sağlayacağız. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifa dileriz" dedi.

DARICA KAYMAKAMI OMER KARAMAN, YANGININ ARDINDAN HASTANEDE TEDAVI GORENLERI ZIYARET EDEREK. OLAY YERINDE APARTMAN SAKINLERINDEN BILGI ALDI. FOTOGRAF-DARICA-DHA

DARICA KAYMAKAMI OMER KARAMAN, YANGININ ARDINDAN HASTANEDE TEDAVI GORENLERI ZIYARET EDEREK. OLAY YERINDE APARTMAN SAKINLERINDEN BILGI ALDI. FOTOGRAF-DARICA-DHA

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑