radyo
radyo

EKONOMİ

DOĞUM GÜNÜNDE SEVDİĞİYLE BİRLİKTE CAN VERDİ

İzmit D-100 karayolu Kuruçeşme Yeni Mahalle mevkisinde arıza yapan ve emniyet şeridinde duran TIR’ın altına giren otomobildeki 2 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Genç çiftin bir süredir sevgili oldukları ve yakın zamanda söz hazırlıkları yaptıklar

28 Nisan 2019 Saat: 14:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.534 kez okunmuştur

DOĞUM GÜNÜNDE SEVDİĞİYLE BİRLİKTE CAN VERDİ
DOĞUM GÜNÜNDE SEVDİĞİYLE BİRLİKTE CAN VERDİ

Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan İstanbul yönünde seyir halinde olan Alican Aslan (25) idaresindeki 41 E 7948 plakalı otomobil, Kuruçeşme Yeni Mahalle mevkisinde arıza yaparak emniyet şeridinde bekleyen Şaban Toygar idaresindeki 41 DB 850 çekici plakalı TIR’ın altına girdi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içinde sıkışan sürücü Alican Aslan ve yanındaki Ayşen İçöz (23) itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde sürücü Aslan ve yanındaki İçöz’ün yaşamlarını yitirdikleri tespit edildi.

Doğum günüydü

Olay yerine gelen polis ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme işlemlerinin ardından İçöz ve Aslan’ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil, vinç yardımı ile sıkıştığı TIR’ın altından çıkartılarak otoparka götürüldü. Kazada yaşamını yitiren İçöz ve Aslan’ın bir süredir sevgili oldukları ve yakın zamanda sözlenmek için hazırlık yaptıkları öğrenildi. Öte yandan kazada yaşamını yitiren Aslan’ın ise olay günü doğum günü olduğu öğrenildi.

Toprağa verildiler

Derince Çenesuyu mevkisinde ikamet eden taksici Halil Aslan ile ev hanımı Şadiye Aslan’ın 3 çocuğundan biri olan ve Körfez Tütünçiftlik Hizmet Taksi’de taksicilik yapan Alican Aslan’ın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Aslan’ın cenazesi Derince Yıldız Evler Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren Aslan’ın sevgilisi olan Ayşen İçöz’ün Körfez Kirazlıyalı Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi adresinde ikamet eden emekli Yakup İçöz ve Kezban İçöz çiftinin 3 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. Tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Ayşen İçöz’ün cenazesi Kirazlıyalı Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kalburcu Köy Mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑