radyo
radyo

SİYASET

Düzce'den Kılıçdaroğlu'na ikinci klipli cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce ile ilgili öne sürdüğü iddialara ilişkin Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den ikinci bir video klipli yanıt geldi. Özlü'nün yanıtı bu kez Levent Yüksel'in "geç bunları" şarkısı eş...

30 Ocak 2022 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 653 kez okunmuştur

Düzce'den Kılıçdaroğlu'na ikinci klipli cevap
Düzce'den Kılıçdaroğlu'na ikinci klipli cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce ile ilgili öne sürdüğü iddialara ilişkin Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den ikinci bir video klipli yanıt geldi. Özlü'nün yanıtı bu kez Levent Yüksel'in "geç bunları" şarkısı eşliğinde oldu.

DÜZCE (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında Düzce ile ilgili ortaya attığı bir takım iddialara Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den ikinci video klipli yanıt geldi.

"Yanlış hesap Düzce'den Döner" notu iliştirilerek paylaşılan videoda; Kılıçdaroğlu'nun "Düzce boşanma şampiyonu, bu enterasan bir gözlem lokanta sahibinin. 'Düzce boşanma şampiyonu, ekonomik krizi daha iyi anlatacak bir veri yok' diyor" sözlerine, Başkan Özlü'den yanıt geldi. 

"Kemal Bey biz sizi hesap uzmanı maliyeci olarak biliyorduk" diyen Başkan Özlü, "Lokantacı esnafından boşanma istatistikleri almak hesap uzmanı bir maliyeciye hiç yakışıyor mu? Lokanta esnafından boşanma istatistiklerini alırsanız mahkeme hakiminden de yemek tarifi almanız gerekir" dedi.

Başkan Özlü, videonun sonunda; "Kemal bey boşanma istatistikleri adliyeden alınır. İstatistiklere göre Düzce'deki boşanma oranı Türkiye istatistiklerinin altındadır" diyerek sözlerini tamamladı.

https://twitter.com/Dr_Faruk_Ozlu/status/1486732493197742099

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑