radyo
radyo

SİYASET

“Elektrik kesintilerinde Büyük Suçlu SEDAŞ'tır”

İzmit Belediyesi ocak ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Nevzat Doğan, elektrik kesintileri ile ilgili, “SEDAŞ’ın bu bölgedeki yatırımlarının az olması bu sonuçları doğurdu” ifadesine yer verdi.

4 Ocak 2017 Saat: 13:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.159 kez okunmuştur

“Elektrik kesintilerinde Büyük Suçlu SEDAŞ'tır”
“Elektrik kesintilerinde Büyük Suçlu SEDAŞ'tır”

İzmit Belediyesi yılın ilk meclis toplantısını dün Belediye Meclis Salonu Toplantı Salonu’nda yaptı. Toplamda 16 maddenin görüşüldüğü meclise İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Başkanlık etti. Görüşülen maddeler arasında ilçe sınırları içinde çalışmaları devam eden Tramvay Projesi dâhilinde mağduriyet yaşayan esnafın müşterek ihtiyaçlarının tespit edilmesi teklifi ile ilgili Plan ve Bütçe ile Çevre Sağlık Komisyonlarının 27.12.2016 tarihli raporu da okunup değerlendirmeye sunuldu.

“BİZİM DE TAKİBİMİZDE”

Mecliste geçtiğimiz günlerde gerçekleşen elektrik kesintileri hakkında konuşan Başkan Doğan, “SEDAŞ’ın bu bölgedeki yatırımlarının az olması bu sonuçları doğurdu. Burada ciddi bir yatırım planlamasına ihtiyaç var. Dolayısı ile bu konu ilgili kuruluşların sorumluluğunda olup bizim de takibimizdedir” dedi.

DENETİM KOMİSYONU OLUŞTURULDU

Ardından Denetim Komisyonunu oluşturacak isimler ile ilgili kapalı oylamaya geçildi. Engin Uztürk, Ersin Alparslan, Haluk Akgün, Ersin Albayrak ve Barbaros Akkuş arasında yapılan kapalı oylamada onaylanan isimler denetim komisyonuna seçildi. Bir sonraki meclis ise 7 Şubat tarihinde yapılacak. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑