radyo
radyo

SİYASET

ERDOĞAN'DAN MECLİSTEKİ KAVGAYLA İLGİLİ SERT SÖZLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'teki kavgaya sert çıktı: 15 gün değil, 1 ay sürse de Meclisten çıkıp milletin önüne gidecektir Herkes haddini bilecek ve sandığa saygı duyacak.

12 Ocak 2017 Saat: 13:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.207 kez okunmuştur

ERDOĞAN'DAN MECLİSTEKİ KAVGAYLA İLGİLİ SERT SÖZLER
ERDOĞAN'DAN MECLİSTEKİ KAVGAYLA İLGİLİ SERT SÖZLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 34. Muhtarlar Toplantısında konuşuyor. Erdoğan, Meclis'teki kavgalı oturuma tepki gösterdi. "15 gün değil, 1 ay sürse de parlamentodan çıkıp milletin önüne gidecektir." dedi. "Herkes haddini bilecek ve sandığa saygı duyacak, milletin iradesine saygı duyacak" diyen Erdoğan, CHP'ye sert sözlerle yüklendi.

Erdoğan: Herkes Haddini Bilecek, Sandığa Saygı Duyacak, System.String[]

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Bakıyorsunuz, şurada Meclis'te anayasa değişikliği çalışmaları olacak, yaşanan tabloyu görüyorsunuz. Gelirsin söyleyeceklerini o kürsüde söylersin, sonra yerine geçer oturursun. O kürsü yıkmak için oraya konulmadı, söylecek sözü olanlar için oraya konuldu. Terör örgütleriyle parlamentonun önüne gelip, orada eylem yapmaları çok farklı bir şey. Bunlar iyi niyet göstergesi değildir. Demokrasi mücadelesi verenlere tehdit savurmak bu amaçları olanları bir yere ulaştırmaz.

 

"15 GÜN DEĞİL 1 AY SÜRSE DE MİLLETİN ÖNÜNE GELECEK"

Parlamentoda çalışmaları engellemek, süreci uzatmak hiçbir şey kazandırmıyor. 15 gün değil, 1 ay. Ben inanıyorum ki, bu parlamentodan çıkıp milletin önüne gidecektir. Eğer millete saygınız varsa, milletin iradesine inanıyorsanız, Gazi Mustafa Kemal'in 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesine inanıyorsanız bırakın milletin önüne gitsin, millet ne karar veriyorsa biz de 'eyvallah' diyelim. Ama bunlar milletten rahatsız.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK, SANDIĞA SAYGI DUYACAK"

İki de bir tek adamcılık tek adamcılık, ne tek adamcılığı. Bunun kaynağında siz varsınız. CHP il başkanlarının belediye başkanlığı yaptığı dönemleri biliriz biz. Daha da geriye giderseniz asıl tek adamcılığı orada görürsünüz. Defterleri açmak istemiyorum ama açarsanız onları da görürsünüz. Bunlar tereciye tere satmaya çalışıyorlar. Artık bu ülkede bu tür gelenler, aldatmacaları yutacak bir millet yok. Herkes haddini bilecek ve sandığa saygı duyacak, milletin iradesine saygı duyacak"

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑