radyo
radyo

SPOR

FENERBAHÇE KOZUNU OYNADI, ARDA'DAN GALATASARAY'A UNUTULMAYACAK DARBE

Galatasaraylı taraftarların gelmemesi için kampanya başlattığı Arda Turan, Fenerbahçeli yöneticilerin teklifi sonrasında duygulandı.

12 Ekim 2017 Saat: 10:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.490 kez okunmuştur

FENERBAHÇE KOZUNU OYNADI, ARDA'DAN GALATASARAY'A UNUTULMAYACAK DARBE
FENERBAHÇE KOZUNU OYNADI, ARDA'DAN GALATASARAY'A UNUTULMAYACAK DARBE

Daha önce birçok kez yıldız futbolcu için transfer girişiminde bulunan fakat hedefe ulaşamayan Sarı-Lacivertliler yeniden düğmeye bastı.

Fenerbahçe yönetimi,  Barcelona'da adeta istenmeyen adam haline gelen, ayrıca Milli Takım'ın  2018 Dünya Kupası elemlerindeki  İzlanda yenilgisi sonrası hedef tahtasına oturtulan  Arda Turan'a kucak açtı.

"BURASI DA SENİN YUVAN"

Takvim'de yer alan habere göre; sarı-lacivertli yöneticilerin tecrübeli yıldızla görüştüğü ve "Sana teklifimiz her zaman geçerli. Eğer gelmek istersen kapımız açık. Burası da senin yuvan" ifadesini kullandığı öğrenildi. Oldukça zor günler geçiren  Arda Turan'ın bu sözler sonrasında oldukça duygulandığı da belirtiliyor.

Daha önce yaptığı açıklamalarda  Türkiye'de  Galatasaray'dan başka bir takımda oynamak istemediğini ifade eden Arda'nın yine ilk tercihi Sarı-Kırmızılılar olacak. Fakat milli futbolcunun,  Galatasaray'dan teklif gelmezse bu kez  Fenerbahçe'nin önerisini ciddi şekilde gündemine alacağı iddia ediliyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑