radyo
radyo

EKONOMİ

GEBZE'DE MACERA VE AKSİYON PARKI CAZİBESİ

Gebze'yi cazibe merkezi haline getirecek olan Eskihisar Macera Aksiyon Parkı, dağ kızağı, sportif faaliyet alanları ve doğal yeşilliği ile şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor.

9 Kasım 2017 Saat: 15:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.223 kez okunmuştur

GEBZE'DE MACERA VE AKSİYON PARKI CAZİBESİ
GEBZE'DE MACERA VE AKSİYON PARKI CAZİBESİ

aklaşık 103 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Eskihisar'daki Macera Aksiyon Parkı, Gebze'yi cazibe merkezi haline getirecek.

Binlerce metrekare yeşil alandan oluşan Macera ve Aksiyon Parkı, Gebzelilere farklı aktiviteleri bir arada sunuyor.

Tüm aktiviteleri bir arada yapma imkanı sunan parkta, 510 metre uzunluğa sahip dağ kızağı bulunuyor. Yaklaşık 40 kilometre hıza çıkabilen dağ kızağı ile Gebzeliler, oldukça güzel ve adrenalin dolu zamanlar geçirecek. Ayrıca adrenalin severler için yapılan Tırmanma Kulesi parkın en özel bölümlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Macera ve aksiyon parkurlarının içerisinde barındıran kule zirveye ulaşanlar için de harika bir manzara sunuyor. ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL ALANLAR Tüm yaş gruplarına hitap eden aktiviteleri bünyesinde barındıran Macera ve Aksiyon Parkı'nda çocuklar da unutulmayarak onlar için de özel alanlar oluşturuldu. Oyun gruplarının bulunduğu parkta, engelli vatandaşların ulaşımı da düşünülerek uygun şekilde dizayn edildi.

Engelli çocukların da macera ve aksiyon parkında dolu dolu vakit geçirebilmesi için oyun grupları da özel olarak dizayn edildi. Parkta çocuklar için oyun gruplarının yanı sıra uçurtma alanları ve 'Flora Bitki' tanıtım alanları da bulunuyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑