radyo
radyo

ASAYİŞ

GÖLCÜK CİNAYETİ KATİL ZANLISI YAKALANDI

Gölcük Saraylı mevkisinde faaliyet gösteren bir alabalık tesisinde 17 Temmuz gecesi meydana gelen olayda tabancayla vurulan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Turgut Aydın cinayetinin şüphelisi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

2 Ocak 2018 Saat: 13:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.257 kez okunmuştur

GÖLCÜK CİNAYETİ KATİL ZANLISI YAKALANDI
GÖLCÜK CİNAYETİ KATİL ZANLISI YAKALANDI

Gölcük Saraylı mevkisinde bulunan bir alabalık tesisinin işletmecisi Turgut Aydın, 17 Temmuz 2017 gecesi saat 03: 00 sularında çıkan tartışmada tabancayla vurularak ağır yaralanmıştı. Aydın, kaldırıldığı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan F.S. isimli şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakılırken olayın faili olduğu tespit edilen Yusuf A. (29) polis ekipleri tarafından her yerde aranıyordu. Yaklaşık 5 aydır her yerde aranan şüpheli Yusuf A.’nın içinde olduğu aracı takibe alan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aracı İzmit Bekirdere mevkisinde durdurdu.

Cezaevine gönderildi

Araç içinde yapılan kontrollerde cinayet şüphelisi Yusuf A. ve İstanbul’da 28 Nisan 2017 tarihinde işlenen bir cinayetin şüphelisi olan Salih B. yakalanarak gözaltına alındı. Yusuf A.’nın yapılan üst aramasında başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi. Gözaltına alınan Salih B.’nin tamamlanan işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği öğrenilirken çeşitli suçlardan yaklaşık 20’ye yakın kaydı olduğu belirlenen ve işlediği bazı suçlardan hakkında 7 yıl 6 ay 23 gün kesinleşmiş hapis cezası olan Yusuf A., Asayiş Şube müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑