radyo
radyo

ASAYİŞ

GÖLCÜK'TE CİNAYET

Gölcük Saraylı mevkisinde faaliyet gösteren bir alabalık tesisinde iki kişi arasında çıkan tartışmada bir kişi tabancayla vurularak yaşamını yitirdi.

17 Temmuz 2017 Saat: 12:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.584 kez okunmuştur

GÖLCÜK'TE CİNAYET
GÖLCÜK'TE CİNAYET

Gölcük Saraylı mevkisinde faaliyet gösteren bir alabalık tesisinde meydana gelen olayda bir kişi tabancayla vurularak yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre gece saat 03:00 sularında mekana gelen Yusuf A. isimli şahıs, mekanın sahibi olan ve işletmesi için Turan ve Ali G. isimli kardeşlere mekanı kiralık olarak veren Turgut Aydın ile karşılaştı. İddiaya göre Yusuf A. Turgut Aydın isimli şahsa mekanın işletmecileri olan ve aralarında geçmişe dayalı husumet olduğu öğrenilen Turan ve Ali G. isimli kardeşi sordu. Turgut Aydın’ın işletmeci Turan G. ve Ali G. isimli şahsıların yerini bilmediklerini söylemesi üzerine ikili arasında tartışma başladı.

 

Hastanede yaşamını yitirdi

Çıkan tartışmada Yusuf A. üzerindeki tabancayla Turgut Aydın’a ateş etti. Bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Turgut Aydın kanlar içinde kalırken Yusuf A. ise olay yerinden kaçtı. Ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Turgut Aydın, kurşunun atardamarına gelmesi sonucu yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aydın’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren Yusuf A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Kocaeli 24.07.2017 01:45
Allah rizasi için yusuf ayhan isimli şahisin yerini duyan bilen varsa polise haber versin hala bulunamadi. https://www.facebook.com/yusufyhan?fref=ts
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑