radyo
radyo

EKONOMİ

GÖLCÜK'TE SİLAHLI ÇATIŞMA 1 ÖLÜ 6 YARALI

Edinilen bilgilere ve iddilara göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Gölcük'te bir iş yerinde meydana gelen olayda çıkan silahlı çatışma sonucu 7 kişi vurularak yaralandı. Yaralılardan Serhan Aras tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

12 Şubat 2018 Saat: 10:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.672 kez okunmuştur

GÖLCÜK'TE SİLAHLI ÇATIŞMA 1 ÖLÜ 6 YARALI
GÖLCÜK'TE SİLAHLI ÇATIŞMA 1 ÖLÜ 6 YARALI

Edinilen bilgilere ve iddilara Gölcük Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 36. Sokak üzerinde bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana gelen olayda 7 kişi tabancayla vurularak yaralandı.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine oaly yerine polis ve ekipleri sevkedildi. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri soruşturma başlatırken olayda yaralılarının isimlerinin Murat Gökmen, Seyhan Araç, Muhammet Kuş ve İrfan Ayazoğlu olduğu öğrenildi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Gölcük'te Özkan Ece'nin sahibi olduğu parke dükkanında meydana gelen silahlı çatışmanın ardıdan yaralanan 7 kişi çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Serhan Aras tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑