radyo
radyo

EKONOMİ

HADİ BİSMİLLAH, TRAMVAYLA İLK KAZAMIZI DA YAPTIK

zmit Yahya Kaptan Mahallesinde test sürüşüne çıkan Akçaray, kavşakta otomobille çarpışarak ilk trafik kazasını yaptı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

9 Haziran 2017 Saat: 11:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.421 kez okunmuştur

HADİ BİSMİLLAH, TRAMVAYLA İLK KAZAMIZI DA YAPTIK
HADİ BİSMİLLAH, TRAMVAYLA İLK KAZAMIZI DA YAPTIK

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi üzerinden Yahya Kaptan Anadolu Lisesine doğru test sürüşüne çıkan tramvay, Hoca Ahmet Yasevi Caddesi kavşağından Sabancı Caddesi İzmit istikametine dönüş yapmak isteyen sürücü Hatice Fırat idaresindeki 34 HM 7914 plakalı otomobille çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Bu kaza Akçaray’ın ilk trafik kazası olarak kayıtlara geçti.

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Ergün 09.06.2017 14:21
Arkadaş test sürüşü de olsa bilmem ne sürüşü de olsa, öncelikle karayolu taşıtlarının geçiş yapacağı kavşaklara gereken ışıklı ve bariyerli güvenlik önlemlerini almalısınız. şimdilik test sürüşü, yarın ne olacak ? ne kadar kaza olacak? Güvenlik önlemleri alınmadan test sürüşü yapılmamalı. Allah göstermesin bir yaya yada çarpabilir ve daha vahim sonuçlara da sebebiyet verebilir.
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑