radyo
radyo

EKONOMİ

HAKAN ELYILDIRIM'DAN 'Veral İnşaat Hem Milletvekili İlyas Şeker'i, Hem de Bakan Özhaseki'yi Kandırdı!'

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Bakan Özhaseki'ye Kentsel Dönüşüm için mevcut tapuların %95'ini topladıklarını söyleyen Ömer ve Ali Veral Kardeşler ile Abdülkadir Gültekin hiç utanmadan, sıkılmadan ve çekinmeden yalan söylediler. Topladıkları tapuların, tüm mahallenin %15'ini bile bulamadaığı bilinen VERAL İNŞAAT firmasının yalanlarını ortaya çıkarmak için, Veliahmet ve Ömerağa Mahallesi sakinleri başta Milletvekili İlyas Şeker olmak üzere pekçok Milletvekilini mahallelerine davet ettiler.

11 Ekim 2017 Saat: 22:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.235 kez okunmuştur

HAKAN ELYILDIRIM'DAN 'Veral İnşaat Hem Milletvekili İlyas Şeker'i, Hem de Bakan Özhaseki'yi Kandırdı!'
HAKAN ELYILDIRIM'DAN 'Veral İnşaat Hem Milletvekili İlyas Şeker'i, Hem de Bakan Özhaseki'yi Kandırdı!'

VERAL İNŞAAT HEM MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKERİ, HEM DE BAKAN ÖZHASEKİ'Yİ KANDIRDI!

 İzmit'in en eski mahallelerinden olan Ömerağa ve Veliahmet Mahallelerinde KENTSEL DÖNÜŞÜM adı altında büyük oyunlar döndüğünü daha önce de defalarca yazmıştım.

Doğma büyüme İzmit çcocuğu olarak, kentimizde taş üstüne taş koyan herkesin yanında olacağımız gibi, Gözünü İzmit'li vatandaşlarımızın yuvalarına işyerlerine diken her kim olursa olsun tepelerine bineceğimizi de herkes bilmelidir.

VERAL İNŞAAT adındaki Kayseri'li uyanık bir firma komple deniz manzaralı olan bu iki mahallemize gözünü dikmiş durumda. 

Daha ruhsat almadan, izin almadan, ev, dükkan, bina, arsa tapuları toplamaya çalışan VERAL İNŞAAT firmasının, yaptığı hukuksuzluğu gün yüzüne çıkardığımız için tapularını bunlara kaptıran vatandaşlarımız büyük tedirginlik içerisindeler.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu, son olarak ta AKP Milletvekili İlyas Şeker'i kendilerini destekliyor gibi göstermeye çalışan VERAL İNŞAAT firması, kendilerini masum bir iş yapıyor gibi göstermek için Milletvekili İlyas Şeker'i de emellerine alet ederek Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüştüler.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Bakan Özhaseki'ye Kentsel Dönüşüm için mevcut tapuların %95'ini topladıklarını söyleyen Ömer ve Ali Veral Kardeşler ile Abdülkadir Gültekin hiç utanmadan, sıkılmadan ve çekinmeden yalan söylediler.

Topladıkları tapuların, tüm mahallenin %15'ini  bile bulamadaığı bilinen VERAL İNŞAAT firmasının yalanlarını ortaya çıkarmak için, Veliahmet ve Ömerağa Mahallesi sakinleri başta Milletvekili İlyas Şeker olmak üzere pekçok Milletvekilini mahallelerine davet ettiler. 

Bizim de www.kirkbir.com olarak katılacağımız bu toplantıda, Milletvekillerine belgeleriyle, VERAL İNŞAAT'ın yalan söylediğini ispat etmeye hazırlanan mahalle sakinleri, bir dosya da Bakan Özhaseki'ye göndermeye hazırlanıyorlar.

VERAL İNŞAAT firması ile ilgili yapılan bir habere vatandaşlar aşağıdaki yorumları yapmışlar. 

YORUMLAveravvr

ertR

  •       default photo

 

veliahmetli

halen yalan halen dolannn ben sozlesmemi reddettim 3000 tl masraf yaptim mahallede actiklari buroyu bile kapadilar kimse bulasmasin derim bunlarin bisey yapacagi yok 2 senedir insanlari oyaliyolar ve piskolojik baskiyla yer almaya calisiyolar bi abinin adini verip oda verdi siz neden vermiyonuz diyolar o abiyle konustugumda oyle biseyyok sakin vermeyin dedi o abinin verip herkesin vercegini kim biliyo muhtar bunlara bu bilgileri vercek olanda muhtar bu isin civigi cikmistir

 
 Beğendim
 Beğenmedim
 
Yanıtla
"
default photo

Kentsel Dönüşüm mü ? Kentsel Götürüm mü?

Halkın Muhabiri

Bu işin altında bir bit yeniği var sorusu yalnızca benim aklıma mı geliyor ? Tehdit v.b. durumlar yüksek rant olmadan olmaz. Aman mal mülk sahipleri akıllı olup malınıza sahip çıkın ve sakın ola satmayın. Zorunluluk var gibi aldatmaya çalışacaklar, tehdit edecekler ve yıldırmaya çalışacaklar. Yılmayın.

 
 Beğendim
 Beğenmedim
 
Yanıtla
"
default photo

Hayaller Gerçekler

veli ahmet

410 milyonluk yani trilyonluk projeyi İstanbul'un arka mahallelerinde 3 katlı 3 ev yapmış bu inşaat firması mı yapacak.Gerçekçi olun biraz,insanları mağdur ettiğiniz yeter. Bu kadar büyük projeyi Ali Ağaoğlu'ndan gayrısı yapamaz.Biraz mantıklı olun.

 
 Beğendim
 Beğenmedim
 
Yanıtla
"
default photo

 

Veliahmetli

Büyükşehir belediyesinden çözüm masasına yapılan başvurunun reddedildiğine dair gelen yazı bende duruyor isteyen mahalle sakinleri de çözüm masasına başvuru ile ilgili bilgi almak için başvuruda bulunup bilgi edinme hakkını kullanıp belediyenin bu dosyayı uygun bulmadığını reddettiğini görebilir.İnsanlara bu projeyi anlatırken belediyenin projeye onay verdiğini söyleyen siz degilmiydiniz şimdi 3 yıl sonra yaptığınız başvuru reddedildi diye gözden geçirme mi oldu takke düştü kel göründü...

 
 Beğendim
 Beğenmedim
 
Yanıtla
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑