radyo
radyo

SİYASET

HAKAN ELYILDIRIM'IN "Güngör Arslan'ın Sitesi Kapatılmalıydı, Kapatıldı" Başlıklı Köşe Yazısı

Bizler de basın kuruluşları olarak bu temizlikte elimizden gelen desteği vereceğiz. Medya ve basın kuruluşları içerisindeki FETÖ’cüleri de temizlemek lazım.

10 Aralık 2016 Saat: 16:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.356 kez okunmuştur

HAKAN ELYILDIRIM'IN
HAKAN ELYILDIRIM'IN

GÜNGÖR ARSLAN’IN SİTESİ KAPATILMALIYDI, KAPATILDI!!!

İNLERİNE KADAR GİRİLSİN, İN’DEN ÇIKANIN TEPESİNE BİNİLSİN!!!

Fetö Terör Örgütü yapılanması ve bunların ülkemizin can damarlarından temizlenmesi ile ilgili, hemen hergün, en az 10 tane haber yayınlıyoruz.

Bizler de basın kuruluşları olarak bu temizlikte elimizden gelen desteği vereceğiz.

Medya ve basın kuruluşları içerisindeki FETÖ’cüleri de temizlemek lazım.

Özellikle Kocaeli’de bu konuda ciddi bir çalışma var.

Dün akşam saatlerinde yine, kafasına göre, Fetö’den kent ve ülke temizlensin diye yaptığı haberler nedeniyle Güngör Arslan’ın yesilkocaeli.com.tr adlı internet sitesi kapatıldı.

Fetö Terör Örgütü ile ilişkileri nedeniyle sorgulanan ve yargılanması halen devam eden Güngör Arslan, şımarıkça yazılar yazmaya ve tam anlamıyla, kaldığı yerden devam etmeye çalıştı.

güngör arslan ile ilgili görsel sonucu

Ülkede, özellikle FETÖ Terör Örgütünden temizlenmekle ilgili OHAL uygulaması var. Güngör efendi çıkmış, şunu niye gözaltına almadınız, beni aldınız, bunu niye almadınız. Bak şu da Pensilvanya’ya himmet göndermiş diye kafasına göre ihbarlar yapmaya başladı. Ancak farkında olmadığı, kafasının basmadığı konu, polis zaten pek çok isim ile ilgili ciddi araştırmalar yapıyor. Hakkında araştırma yaptığı bazı isimleri Güngör efendi, b.kunda boncuk bulmuş gibi sevinerek yarım yamalak haber yapınca polisin araştırması ve verdiği emekte boşa gidiyor. Zanlılar, delilleri karartmak ve yurtdışına kaçmak için zaman kazanmış oluyorlar.

Şu anda zaman, polisle sidik yarıştırma zamanı değil. Polise destek olma zamanı. Ne kadar hain şerefsiz varsa, bulup çıkartma zamanı. Bu nedenle, basın mensuplarının, medyanın üzerine de büyük görev düşüyor.

Basın hiçbir zaman susturulmamalı, basının gücü demokrasilerde her zaman doğruyu bulma, yanlışı gün yüzüne çıkartmakta en önemli silahtır. Ancak Güngör Arslan gibiler yüzünden basın kuruluşlarına bakış açısı farklı bir hal alıyor. Bu nedenle, www.bizimkocaeli.com ve  www.yesilkocaeli.com.tr’nin kapatılmaları gerekli görüldüyse mutlaka vardır bir nedeni.

Conkbayırı Koleji adında bir okul vardı. Sahipleri ve yetkililerini tanıyordum. Yeğenim de orada okuyordu. Hatta 2 yıl süresince baskılı işleri dahil, tüm reklam tanıtım çalışmalarını ben yaptım. Gördüğüm kadarıyla, ne Fetö’yle ne de o tip insanlarla işi olmayacak kimseler gibi görünüyorlardı. Ancak okulun 5 ortağının 4’ünün telefonlarında bylock uygulaması tespit edilmiş. Tespit edilene kadar inanamadım. 1000’in üzerinde öğrenci, 300 civarında çalışanıyla yaklaşık 1500 aileyi öyle zor durumlara soktular ki, şimdi cezaevinde cezalarını çekiyorlar.

conkbayırı koleji ile ilgili görsel sonucu

Gözaltına almalar ve tutuklamaların 1 yıl kadar daha devam edeceğini düşünüyorum. Emniyet Teşkilatı, Askeriye, Memurlar derken, vatandaşın incelenmesine gelinecek. Didik didik edilsin, Cemaat bağlantısı olanların tamamı tecrit edilsin. Buna bizlerde medya kuruluşları olarak elimizden desteği verelim.

15 Temmuz öncesinde, Cemaatle bağlantısı olan bu tipler, kasıla kasıla, badem bıyıklarını bura bura dolanırken, nasıl olduğunu anlamadan zenginleşiyorlardı. Belediyelerden ve bu zamana kadar zenginleşmiş olan kuruluşlardan bu cemaat bağlantılı tiplere oluk oluk iş ve para akıyordu.

Düne kadar 1000 tane kartviziti 15 Liraya basmak için peşimizde koşan zibidiler, bir anda gazete, hastane sahibi falan oldular. Biz 25 yıldır gazetecilik, radyoculuk yaparken alamadığımız reklamları bunlar hiç emek harcamadan almaya ve büyümeye başladılar. İktidar Partisinin o dönemdeki il başkanı ile birlikte, Kent Konut’un yaptığı lüks dairelerden, senetle daireler aldılar.

Biz sadece bakakaldık. Bize yok dediler.

Şimdi bu zibidiler sürünüyorlar. Sürünsünler. Cezalarını çeksinler.

Medyanın içinden de bu tipleri temizlemek lazım. Başta Güngör Arslan gibi yalan haber üstadlarından bu kentin temizlenmesi lazım. Gazetesi kapatıldı, internet sitesi kapatıldı. İyi de oldu. Adam olsun. Bu arada yakında “Öz Hakiki Yeşil Bizim Kocaeli Gazetesi” ile sahalara dönerse şaşırmayın. Ya da yavrusu Tolga Tamer’in köpeğinin internet sayfasının çok ziyaretçisi varmış. Oradan yazmaya devam edersiniz artık… 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑