radyo
radyo

SPOR

HAYDİ KÖRFEZ BİR DAHA!

3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk iddiası ile yoluna devam eden Kocaelispor, Karacabey Birlikspor’u konuk ediyor. 13.30’da başlayacak olan mücadelede İsmetpaşa Stadı bir kez daha tarihi bir gün yaşayacak.

26 Şubat 2017 Saat: 10:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.062 kez okunmuştur

HAYDİ KÖRFEZ BİR DAHA!
HAYDİ KÖRFEZ BİR DAHA!

İLK MAÇTA DEVİRMİŞTİK

İlk sıradaki Sancaktepe Belediyespor’u 2 puan geriden takip eden Kocaelispor, sezonun ilk yarısında 4-3 mağlup ettiği Karabey Birlikspor ile İzmit’e karşılaşacak. Sahasında puan kaybına tahammülü olmayan Yeşil Siyahlılar hata yapmak istemiyor. Maç için artık her şey hazır. Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız “Hiçbir maçın kolay olmadığının farkındayız. İç sahada puan kaybı bizi üzer. Her maça olduğu gibi Karacabey maçına da kazanmak için çıkacağız” dedi.

 

SİNAN VE ÖZBAKIR DÖNÜYOR

Kocaelispor’da Mesut Özdemir sağ dizindeki sakatlığı nedeni ile risk edilmeyecek. Cezaları sona eren Sinan ve Burak Özbakır takımdaki yerini alabilecek. Kocaelispor’un maça kalede Can Emre, sağ bekte Gezer, sol bekte Öge, savunma ortasında Başak ve Keten, önlerinde Sefa ve Mert, solda Özbakır ya da Süleyman, sağda Hamza, forvet arkasında Sinan, ileride ise Oğuzhan 11’i ile maça çıkması bekleniyor.

 

TRİBÜNLERDE KARNAVAL VAR

Yeşil Siyahlı taraftarlar da adeta seferberlik ilan ve hafta boyunca özel hazırlıklar yaptı. Kilolarca konfetiyi çuvallara dolduran 12. adam, İsmetpaşa Stadı’nı karnaval yerine çevirecek. Maç saatinde 9 derecelik hava sıcaklığının olacağı tahmin edilirken, yaklaşık 20 bin taraftarın tribündeki yerini alması bekleniyor

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑