radyo
radyo

SPOR

HAYDİ KÖRFEZ FARKI 2 SAYIYA İNDİRME ŞANSINI TEPME!

Sancaktepespor’un 8 puan gerisinde yer alan, özellikle iç sahada kaybettiği puanlarla eline geçen fırsatları harcayan Kocaelispor’da önümüzdeki pazar günkü Sancaktepespor deplasmanına, farkı 5’e indirip, gitmek istiyor.

3 Nisan 2017 Saat: 15:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.161 kez okunmuştur

HAYDİ KÖRFEZ FARKI 2 SAYIYA İNDİRME ŞANSINI TEPME!
HAYDİ KÖRFEZ FARKI 2 SAYIYA İNDİRME ŞANSINI TEPME!

DİREKT ÜST LİGE ÇIKMAK İSTİYORSA

Yarınki rakip son 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Kozan Belediyespor. Kocaelispor’da Sinan, Kadir Öge ve Kaptan Hamza’nın cezaları bitti. Takımda Mesut’tan başka eksik yok.  Kızılcabölük zaferini unutan ve çalışmalara kaldığı yerden devam eden 3.lig 1.Grup temsilcimiz Kocaelispor’da ilk hedef, yarin İsmetpaşa’da oynanacak Kozan Belediyespor maçını kayıpsız geçmek. Sancaktepe’nin Bayburt deplasmanında takılmasını bekleyecek olan Yeşil Siyahlılar direkt üst lige çıkmak istiyorsa, pazar günü konuk olacağı Sancaktepe maçını da mutlaka kazanmak zorunda kalacak. 

KALAN MAÇLARIMIZ

Sancaktepe’nin Altay ile maçı olduğunu bilerek hareket eden Yeşil Siyahlılar, 5’te 5 yapıp ipi göğüsleme gayretinde olacak. Kocaelispor, İzmitli sol bek Kadir Baylan’ın formasını giydiği Kozan Belediyespor ve 8 puan geriden takip ettiği Sancaktepe maçlarının ardından Güvenç Kurtar’ın çalıştırdığı Beylerbeyi’ni konuk edecek. Ligde iddiası kalmayan Erzincan deplasmanına gidecek olan Kocaelispor, kentlisi Gölcükspor maçı ile ligi tamamlayacak

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑