radyo
radyo

EKONOMİ

HEM KAÇAK, HEM MÜHÜRLÜ, www.sahibinden.com'da SATILIK

Gölcük'te, kaçak bölümleri olduğu için belediye tarafından mühürlenmiş, kullanımı yasaklanmış olan binayı şimdi de internette satarak birinin canını yakmaya hazırlanıyorlar.

2 Nisan 2021 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.280 kez okunmuştur

HEM KAÇAK, HEM MÜHÜRLÜ, www.sahibinden.comda SATILIK
HEM KAÇAK, HEM MÜHÜRLÜ, www.sahibinden.com'da SATILIK

Gölcük Halk Platform Başkanı olarak kendisini lanse eden Ahmet Coşkun ve ortağı Kamal Coşkun'a ait olan SILVERLINE mağazası, ruhsata aykırı kaçak imalatları olduğu için geçen hafta mühürlenmişti.  

Gölcük Belediyesinin hemen yanında olan bu kaçak binada 1 Nisan da yani dün, büyük bir şok daha yaşandı.

Daha önce çatıdaki ruhsata aykırı kaçak bölümler için mühürlenmiş olan binada, bu seferde ön cephe, yan cephe ve arka cephedeki  genişliklerin kamuya ait alanlara tecavüzü  ile yapılmış  ruhsata aykırı  kaçak imalatlar olduğu gündeme geldi.

Kaçak imalatlar sonucunda mühürlenerek faaliyetine son verilen SILVERLINE mağaza sahibi Ahmet Coskun ile ortağı Kamal Coskun ilk şoku atlatmadan, bina oturum alanlarında kamuya ait yerlere  yapmış oldukları  tecavüz sonucu tespit edilen  kaçak imalatların gündeme gelmesi ile ikinci bir şok daha yaşadılar.   

Gölcük Belediyesinin hemen yanında olan bu binada yapım esnasında Belediye yetkililerince dikkatten kaçan bu konuların sorumlularının kimler olduğu ve nasıl bu hale geldiği de ayrıca merak konusudur .

Başarılı işlere imza atarak Gölcükte popülaritesi her geçen gün artan Başkan Ali Yıldırım Sezer'in bu kanuna aykırı yapılmış işler konusundaki duruşu ise çevredeki esnaf ve Gölcük halkı tarafından takdir görüyor.

BU KADARINA DA PES DOĞRUSU

Kocaeli'nin güzide ilçesi Gölcük'te kendisini Halk Platformu Başkanı olarak  lanse eden Ahmet Coşkun  ve ortağı Kamal Coşkun Belediyenin hemen yanında kaçak olarak yaptıkları ve SILVERLINE olarak kanunsuz bir şekilde ruhsatsız olarak faaliyet içinde olunan binanın sabıkalarına her geçen bir yenisi ekleniyor.

Bina hem kaçak, hem mühürlü hem de sahibinden.com da satışa sunulmuş. Her fırsatta kendisini bir STK başkanıymış gibi lanse etmeye çalışan Ahmet Coşkun kaçak ve mühürlenmiş bir binayı hangi  cesaret ve pişkinlik ile iyi niyetli alıcıları yanıltacak şekilde satışa sunuyor anlamak mümkün değil.

Kaçak binanın satışa sunulduğu ilanda,  “Reklama Gerek Olmayan “ ibaresi de dikkat çekiyor.

Gerçekten bu binayı yanılıp alanın, İmar Kanunu hükümlerine göre yıkılması gereken bir bina sahibi olarak yeterince reklam olacağı kesindir.

Bakalım bu binadan her geçen gün başkaca sabıkalı hangi bilgiler ortaya çıkacak.

Acaba bu kaçak bina teminat verilerek Bankacılık kanununa aykırı bir şekilde bir Bankadan kredi kullanıldımı! Araştırıyoruz, İnşallah çıkmaz ve biz yanılırız.

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 35 yorum yapılmıştır
Musa 30.04.2021 15:59
Zoruna giden maşalar nasılda dökülmüşler tektek...... Hakkaten şeye sürülcek aklınız yokmuş!!! Yürü be Mami, Zeytinoğlu vakanda varmış, yürü be Mami kim tutar seni.......
C Uzuner 30.04.2021 03:05
Bana ve soyismime dil uzatan kaz kafalı tayfa noooldu mesajım zorunuza gittiyse dedimya Müge Anlıya başvurun o gereğini yapar :)))))
Çakma uzunere cevap 24.04.2021 10:00
bakiyonuzmu, gammazliyonuzmu, alıyoruzmu, yazıyoruzmu, çekiyonuzmu, heyyy canlı yaratık sen ilkokula gitmedi mi. Nedir bu şive rezaleti. Hem gürcü Uzuner soyadı hem çakma ege şivesi
Serkan terzi 22.04.2021 02:09
Cuzuner benim telimi bulman 5 dk ararsan konuşuruz
orhan 20.04.2021 16:53
Cuzuner sen soyadına layık işler yapsan ve sözler konuşsan daha iyi olur. Ne dediğimi anladın. Anlamadıysan burada açar anlatırım.
Cuzuner 20.04.2021 11:41
Serkan ve s.xocusu siz hiç aynaya bakıyonuzmu. Dayınızın yada halanızın çocuğumu herneyse onun işyerini imardan sebep belediyeye gammazlıyonuz, ardınızada onların tutuklumu nedüdüğü belirsz amcasını alıyonuz sonra burada pispis yazılar yazıp monitör kabadayısı noktamı diyonuz. Ne çekiyonuz sahi pudra şekerimi ne bu. Müge Anlıya başvurun belki o derdinize derman olur yada yüzünüze tükürür.
hülyak 16.04.2021 12:25
başıboşlar sayfası. internete yazınca kimin ne oldugu hemen ortaya çıkıyor, tutuklanmış yazıyor vesayre. ay bu ne haydutlar ve haydut kılıklılar buluşmasımı burası
Yakup Dutkn 16.04.2021 04:52
Bana cevap yazan gevşek. Serkan kimse onuda senide üstüstekoyarsam kafan bi güzel salar. anladn demi. Adımı yazdım oraya sekaparkta sor beni boşa rüzgar kesme bura anladınmı yavru cenik, mazotuda az çek bak kafan toplamıyo okudugunu anlamyosn halen
Serkan terzi 15.04.2021 20:56
Bana cevap yazan şahıslar monitör delikanlılığı yapmayın bana telden ulaşabilirsiniz çok sevinirim NOKTA
Bayan hafiftaş 15.04.2021 17:38
Sayın demirtaş bayan, sen kendini bu işlerden uzak tut ve akıllı ol. Kimyanı bu kadar mesajda bozma. Yazdıklarına bak ne imla var ne cümle var her şey darmadağınık. Doğru düzgün cümle kuramıyorsun. Anlaşılan deponun kaçak olmasının tespit edilmesi ve ortaa aniden çıkması, sizin kimyanızı darmadağınık etmiş. İçinizde çalışanlardan haberler geliyor. EEEEEE Allahın sopası yok. Alma mazlumun ahını, yıkma milletin yuvasını bulma böyle belaları. Namuslu iseniz, çıkıp buralarda sölendiği gibi kaçak yapılar yok değin. Diyemezsiniz çünkü her şeyiniz kaçak ve kanunsuz. Şimdi sizin kıyametinizin günü geldi. Devlet geldi sizi suç üstü yakaladı. Diz çökeceksiniz, boyun büküp el aman dileyip Devletin merhametine sığınacaksınız. Sığınmaabilirsiniz, o zaman Devlet kelleyi alır.Sizde kellesiz dolaşırsınız
DEMİRTAŞ İBRAHİM 15.04.2021 16:40
YORUMLARA GEEL. ŞŞŞ SERKANIN Y.L.MASI SENIN ADIN YOKMU YAZDA ONU YAZAYIM. NIYE SIRAZEN KAYDI O KADAR YAU ONA BUNA SARMISSIN. BAK NIYESINI SANA ANLATAYIM. ADAMLARIN BASARISINI ÇEKEMİYOSUN. FİŞEĞİ YİYP TUZLUK ELİNDE KOŞUYOSUN. SONRADA BU GERÇEKLERI OKUYUNCA ŞİRAZEN KAYIYOR. YASIN KAÇ SENIN 16 17 FİLANMI. MESLEK KURSUNA FİLAN GET MESLK EDIN. HARCANIYOSUN BURALARDA.
yakuphanımacevap 15.04.2021 14:34
yakup hanım, tekrar ediyorum YAKUP HANIM serkanın cebi sende var. ara KENDİNİ TANIT ve derdini sıkıyorsa anlat. buralarda öyle yakup, yukup, rizeli, mizeli, demirtaş, hafiftaş, yusuf, musuf olarak kendini ne farklı karakterlere sokuyorsun. kendini oraya buraya sokup rezil ediyorsun. senin karakterin ve ismin yokmu. bir kez olsun duruş göster ve ismini yazıver
Yakup Dutkun 14.04.2021 11:01
Anlaşılan o ki Serkan diye birisi var burda ve işyeri varlığı olan akrabalarına sarıyor. Azıcıkda gaz almaya görsün. Bu modeller genelde küçük yerlerde olur, küçüklükten eli ekmek tutmayınca böyle olabiliyor işte, heleki birileride elinden tutarda önüne ot koyarsa şahane. Oysaki sevilmeyecek bineğin önüne ot konmaz. Dedeme şöyle yaptılar, yok bunlar şöyle böyle, bu nasıl bir ağlanmadır, anan baban yokmu senin, işine gücüne sarılacağına anan baban sağken dedenin mirasınamı göz diktin, hukuk bunun gibi durumlar içinde var bilesin. Serkan bu adamlar senin işyeri, iş güç sahibi olmana manimi oldular sahi, sende başka bir markadan bayilik alsana, baksana işine gücüne, olmuyormu yolunumu kapatıyor bu akrabaların? Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Bak önemli bu.
Rizeli 13.04.2021 12:41
Serkan ve akıl amcaları bir tarafta ahmet ve yandaşları diğer tarafta ve hatta bunlar emice hala yiğen filanmı. Şikayet etmek nedir yau gizli saklu yazmak nedir ayup bilen yokmu bunlarda. Bunların bir aile büyüğü yokmu utanmaları yokmu saydıkları kimse yokmu alacak verecek hesabını hakemlik ederek yapacak hemşerileridemi yok.
DEMİRTAŞ İBRAHİM 13.04.2021 11:36
BU SAYFA BAYA LUNAPARK GİBİ OLMUŞ. DUR BAKALIM DAHA NELER KİMLER GELECEK. ŞŞŞ BANA CVAP YAZAN ŞİFRELİ NURETTINMISIN NESIN İZAHET NE ŞİFRELEDİYSEN BAKALIM SAHİBİN NELER YAZDIRIYOR SANA.
Liseli kardeşim polat 12.04.2021 19:25
Bizim bıçkın Serkan bilet kestiyse, bileti kesilenin kimyası bozulmuştur. Tek çaresi var bileti kesilen yere yolculuk yapmak. Neresi diye yazmış serkan dur bakayım..... haaa marmarise bilet kesmiş. EEEEEEEEE marmariste fena yer değil. Yinede iyi kesmiş
U.Uzuner 12.04.2021 18:48
Serkan kardeşim sen adamsın. Mevzuyu bilmiyorum ama bunlar gerçekten geri zekalımıdır nedir. Ulan bilmiyormusunuzki serkanla güreş tutan sonra çişini tutamaz.
DEMİRTAŞ N........N 11.04.2021 21:46
ŞİFRELİ YAZAN SAYIN N........, SANA BİR ŞİFRE YAZALIM BAK BAKALIM ÇÖZEBİLECEKMİSİN. N..... A...... H...... T..... ÇÖZEMEDİYSEN SANA YARDIMCI OLMAK İÇİN BİRAZ DAHA AÇARAK ŞİFREYİ BURADAN İZAH EDEBİLİRİZ.
Serkan terzi 09.04.2021 00:25
Her kes anlatıyor adım soyadım yazıyor çakma değil şikayet eden benim Bilmeden yazan da var bilip menfaat için yalan dolan da var detay yazsam makale olur okadar da ifşaya gerek yok adam olsunlar diye her dili kullandım ama malüm zatlar çocuk gibi aile kadınlarının eteğinin altına saklandıkları için anladıkları dil buymuş bu tarz işlerle devam edicem akıl ve destek aldığım kişiler mevcut bu iblislerle benim gibi sinirli biri kaba kuvvet harici baş edemeyeceği için el freni şart yalan dolan algıyla kendin hasar verdiğin rahmetli dedemin yaşasa seni öldürme sebebi yapacağı binayı kendi rantınız için yıktırmaya çalış yıllardır aileni sömür millete peşkeş çek sonra herkes bana biyat etçek yok öyle bi dünya ben düzenini bozucam bu daha aparatif sizin yaptığınız her yapı her iş her şirkette bi dalavere vardır iki ortak yecüc le mecüc biriniz Marmaris’e biriniz Koçtaş’ta tezgahtarlığa yani eski hayatınıza geri döneceksiniz bana bişey diyecek olanda varsa telden ulaşsın burdan cevap yazmasın
DEMİRTAŞ İBRAHİM 06.04.2021 01:11
AHMET DE KEMAL DE ESNAF ÇOCUKLARDIR, BUNLARIN DÜKKANI NİYE İKİDEBİR HABER OLUYOR DİYORDUM, MEĞERSE BUNLARIN BİR AMCASI VAR, ONUN YÜZÜNDENMİŞ. ÇOCUKLARIN BABALARI ÖLDÜĞÜNDEN BERİ ONLARA SAHİP ÇIKMAK YERİNE TÜRLÜ FIRILDAKLA MALLARINA ÇÖKMEYE ÇALIŞAN BU MELUN, ŞİMDİDE BELEDİYE VE MEDYADAKİ NÜFUZUNU KULLANARAK DÜKKANLARINAMI ÇÖKMEYE ÇALIŞIYOR. ŞŞŞŞ BODUR MEMÜK.. KAPINDA 3 KURUŞ PARAYLA İT BESLEYİP ORTAYA SÜRECEĞİNE SEN ÖNCE GİT EVLADININ SENİN SOYADINI VE SENİ NÜFUSTAN REDDETTİĞİ GERÇEĞİYLE YÜZLEŞ DE ONU YOLUNA KOY YİYOSA. UTANMADAN HALA ÖZ YEĞENLERİNİN MALINAMI İLİŞİYOSUN. ŞEYTAN BİLE SENİ GÖRMÜŞTE BU VARKEN BANA GEREK YOK DEMİŞ. HEEEY HEY İZMİTTE VEYA GÖLCÜKTE CANINI YAKMADIĞIN YADA SENDEN YAKA SİLKMEYEN BİR ALLAHIN KULU VARMI VEYA KALDIMI ACABA BODUR MEMÜK.
Yusuf can 05.04.2021 12:13
İzmitte ve hatta depremin başrol oyuncusu gölcükte onca hasarlı veya kaçak bina olarak faaliyetini sürdüren ticarethane varken bu bina neden sürekli haber yapılıyor hedef gösteriliyor acaba. Bu adamları sürekli manşetlere taşımanın ve kamuoyuna linç ettirme çalışmasının altında acaba nasıl bir iş var bakalım, izleyelim. Burada belliki bir sermaye yağmalama çabası var ve bakalım bu işin ardından hangi parti yada hangi bataklık şeysi çıkacak. Bataklık şeysi yalnız gezmez tabi yanısıra başka sürüngenler de vardır. Berrak zihinler için pis kokular nasılda hemen algılanıyor değilmi
salihlabolu 04.04.2021 17:10
Bu düzen baza hiç tahammülüm yok. Hele bunun bir ortağı var, tam bir ....... Çıkarmayın resmini gazetenizde
zahiir uluşah 04.04.2021 16:40
Ahmet arkadaşımdır ve iyi bir arkadaştır. Gidip gördüm çok üzüldüm. Bu darbe bu Ahmete nereden geldi anlamak zor. Her şey gayet saltanatlı yürürken ne oldu da her şey darmadağınık oldu. O saltanata kabuslar çöktü. Ümitsizlik ve tükenmişlik halleri oldu. Her gün artan bir kabus ve yeni bir bela geliyor. Adamlar bir haftada resmen tükendiler ve düzenleri sarsıldı. Kimse bu işleri yapan doğru yapmıyor. Bir insanda birazda olsa vicdan olur. Bu yapılanlar vicdanlı işler değil. Görülenlere üzülmemek elde değil.
Davut Güloğlu 04.04.2021 13:25
Bu arkadaşın firmasının sadece Kamu bankalarına 10.000.000 TL nın üzerinde borcu var. Bu binayıda kaçak yerlerin görünmediği rüşvetle alınmış bir ekspertiz raporu ile ipotek verip bir Kamu bankasından dolambaçlı işler ile büyük bir kredi aldılar. Gazeteci arkadaş biraz daha araştırırsan yetimin hakkının nasıl iç edildiğini bulacaksın
Hasan basrioglu 04.04.2021 09:02
Yapmayın be kardeşim. Bu Ahmet özünde iyi çocuktur. Haylazdır başarıdır ama özünde merhametli bir çocuktur. Bunu bu hale getiren bir sürü ahlaksızlar var yanında. Taşıyamadı garibim zenginliğin gücünü. Olsun benim tanıdığım Ahmet bu binadan on tane yıkılsa onbir tane yapar. Yapar ama bu yanındaki ahlaksızlar ile degil
zakir.s. 03.04.2021 09:30
Demek ki çalmadan, çırpmadan, hainlik yapmadan, aldatmadan, hak yemeden ve haramsız zengin olunmuyor. Bende nasıl bu kadar zamanda bu hale geldiler diye saf saf düşünürdüm. Şimdi bu varlığı ve saltanatı kaybedince de yaşama tutunmakta cehennem azabı gibi olur. EEEE Allahın sopası yok. Allah yardımcıları olsun diyeceğim ama bu işlere Cenabı Allahın rızası yok ki yardım etsin. O zaman doğru olanı söyleyeyim, ŞEYTANLARI yardımcıları olsun diyelim.
K.A. 03.04.2021 05:48
Gölcük belediyesi nde ......rum. Bu binanın hikayesini her kes gibi bende çok iyi biliyorum. Bu kaçak binanın yapımına göz yuman ve bu sayede torbayı dolduran arkadaşı yakında Tüm Gölcük ve Kocaeli duyacak. Bu şahısı koruyanların hangi ilişkiler yumaginda olduğuda ortaya çıkacak. Belediyenin hemen yanında gözümüze soka soka CHP li biri nasıl Kaçak inşaat yapar. Ancak akçe ile yapar. Az kaldı tüm Gölcüktekiler duyacak
saadet yalvaçlı 02.04.2021 16:27
Bu bina kaçak yapılıyor da belediyedeki yetkililer uyuyormu. Hiç mi denetim yok. Hem bu bina belediyenin hemen yanında. Başkan temiz düzgün biri diye biliyoruz. Ama görünen o ki ekibinde kirli işlere ve göz yummalara alışmış ve bunu nakte çevirenlermi var acaba. Gazeteci arkadaşım bu kaçak bina bu hale gelene kadar kimler göz yummuş bunu araştırmanı tavsiye ederim.
fazlı 02.04.2021 16:13
ulen bizim haylaz ahmet elli yaşına geldin hala akıllanmadın. ne diyeyim rahmetli hüseyin amcayıda az üzmemiştin hayırsız evlat
latif kozanoğlu 02.04.2021 14:42
gazetecilik dediğin böyle olur. helal olsun vallaha. bir işe girdin mi gereği gibi işi derinlemesine araştıracaksın. sonu nereye çıkarırsa çıksın. ahmet arkadaşı tanırım. ilkokulu aynı sınıfta okuduk. çok şımarık ve aklı havada bir çocuktu. haberi dikkatle takip ediyorum. bankadan kredide çekmiştir başka işlerde yapmıştır. hayatı hayal ve palavra olan bu kişi bence krediyi KAMU BANKASINDAN çekmiştir. nasıl olsa yetim hakkı yemeye alışmışlar. baksana kamuya ait yerlere tecavüz etmişler. hanı vardı ya tecavüzcü coşkun, buda versiyonu yetim hakkına tecavüzcü ahmet coşkun
Recep istemioglu 02.04.2021 14:31
Bu Amet coşkun u marmaristen tanırım. Senelerce Marmariste bozuk düzen işlerle uğraştı. Nasıl oldu kim destek oldu da bu hale geldi vallaha anlayamamıştım. Marmaristen döndükten sonra bir kaç senede buralarda süründü. Ama ne olduysa kim destek olduysa adam maşallah birden acayip bir adam oldu. Gelişmelere bakılırsa sanki iyi dönemin sonuna gelindi gibi. İnşallah öyle olmaz. Ama Cami avlusuna işlemiş gibi bir durum dan bahsediyor Gölcükteki millet. Bakalım görelim bize iyi niyetli düşünmek düşer.
hasannurol 02.04.2021 14:24
Hangi banka buraya kredi verir. iskanı olmayan yer diyorlar. onun için mühürlenmiş zaten. iskanı olmayan yere banka kredimi verir.
hasannurol 02.04.2021 14:24
Hangi banka buraya kredi verir. iskanı olmayan yer diyorlar. onun için mühürlenmiş zaten. iskanı olmayan yere banka kredimi verir.
Ener Cosar 02.04.2021 12:56
Banka kredimi verir dedin. Gazeteci arkadaş biraz fazla kuruntulu ve şüpheci. Ben bankacıyım. Bir banka ekpsertizi yapar ve imara aykırı durum varsa o gayrimenkulü teminat olarak almaz. Şayet mülk sahibi ekspertizi yapan kişiye rüşvet verir de imara aykırı kaçak imalatları göstermez ve ekspertizi bankacılık kanunlarına aykırı düzenler ise, banka bu durumdan haberi olur olmaz krediyi derhal geri çağırır ve verilen kredi kısa süre içinde nakit olarak tek seferde kapanmaz ise icra takibine başlar. Çünkü teminat boşa düşmüş ve banka dolandırılmış sayılır. Böyle bir durumda olan kredi kullananın ticari hayatı biter. Onun için gazeteci arkadaşımızın biraz fazla şüpheci olduğunu düşünüyorum. Bunu yapanın ticari hayatı biter.
Ahmet Korfezli 02.04.2021 12:28
Vallaha düzgün insanlar diye biliyorduk. Baksana neler çevirmişler
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑