radyo
radyo

ASAYİŞ

Hırsızı, vatandaş yakalattı!

Bir gecede üç kez girdiği marketten yaklaşık 5 bin lira değerindeki sigaraları çalmak isteyen hırsızı bölgede yaşayan bir vatandaş fark ederek durumu polise bildirdi. Suçüstü yakalanan zanlı gözaltına alındı

18 Kasım 2016 Saat: 10:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.207 kez okunmuştur

Hırsızı, vatandaş yakalattı!
Hırsızı, vatandaş yakalattı!

İzmit’te bir markete giren hırsız vatandaşların yaptığı ihbar sonrasında polis tarafından suçüstü yapılarak yakalandı. Olay ilçeye bağlı Karabaş Mahallesi Hafız Selim Sokak'ta meydana geldi. Bölgede bulunan Emin Market adlı iş yerine giren Erkan A. isimli şahıs, elindeki poşete marketteki sigaraları doldurdu.

 

VATANDAŞ FARK ETTİ

Marketten ayrıldıktan sonra ikinci kez dükkana gelen ve yeniden poşeti sigaralarda dolduran zanlı, ayrıldıktan bir süre sonra bu kez daha büyük bir çuval ile yeniden markete girdi. Üçüncü defa geldiği sırada hırsızlık zanlısını bölgede yaşayan bir vatandaş fark etti.

 

KISKIVRAK YAKALADILAR

Vatandaşın haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, şüpheli Erkan A.’yı elindeki çuvalla birlikte yakaladı. Saraybahçe Polis Karakolu’na götürülen zanlının ilk iki seferde çaldığı sigaraları sakladığı ortaya çıktı. Çalınan sigaraların değerinin yaklaşık 5 bin lirayı bulduğu öğrenildi. Olay sonrası markete gelen iş yeri sahibi İsmail Likos da uzun süre şok yaşadı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑